Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:
HOME  VETERANLAR  VMTD VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ……….. IŞIK VE SAVAŞ ERTURFAN……….

VMTD Veteran Masa Tenisçileri Derneği……….. Işık ve Savaş Erturfan……….

sava%C5%9F9.jpg
1978 senesinde Masa Tenisini bıraktım. O günden 2018 yılında Savaş’ın bana telefon etmesine kadar hiç ilgilenmedim.
Savaş beni arayıp derneğe götürdüğünde salondan çok etkilendim ve o günden sonra her gün oynamaya başladım. 
Süper lig dahil maçları seyretmeye gidiyorum ve Lord Medya’da yazıyorum.
Benim yazılarımı takip edenler bilir, gittiğim yerlerde eksik veya yanlış gördüğüm konuları yazıyorum.
Bugüne kadar VMTD hakkında hiç bir yazı yazmadım. İnanın bana eleştirecek bir konu yok.
Ancak size derneğin güzelliklerini anlatabilirim.

sava%C5%9F5.jpg

26 senelik bir dernek, bu güne gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum.
Ben gitmeye başladığımdan beri Işık başkanlığında bir bir ekip yönetiyor, Savaş’da destek veriyor.
Bu ekip çok başarılı işler yapıyor. İlk bahar da . Uluslararsı Şile Veteran Turnuvası yapıyorlar.
Bu turnuva çok daha iyi yapabilirler ve yapacaklar, o kapasite onlarda var. Bu sene 21. sini yaptılar.

sava%C5%9F1.jpg

Sonbaharda Antalya’da bu sene 25. sini organize edecekleri Uluslararası Antalya turnuvasını yapıyorlar.
Geçen sene ben de katıldım. Yıllardır çok büyük organizasyonlar yapmış biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim
dünyanın sayılı organizasyonlarından biri.
Çok güzel bir tatil köyünde olması katılımcılara deniz, yemek, eğlence ve sporu bir arada yaşama imkanı veriyor.
500 kişi katılıyor, en az 500 kişiyi de  yer yok diye turnuvaya alamıyorlar.
Özellikle yabancılar çok büyük ilgi gösteriyorlar.
Eğer daha geniş salonu olan bir tatil köyü bulunur ise inanın bana en az 2.000 kişi katılır.
Çok başarılı bir organizasyon.

sava%C5%9F9.jpg

Dernek’de Vedat Zengin hocanın liderliğinde ve bir çok hocanın katkıları ile gençler yetişiyor.
Bunların arasında çok yakında milli takıma girecek oyuncular var.
Vedat benim 70 li yıllarda takım arkadaşımdı, çok çalışkan ve disiplinli bir hoca.
Her yaştan insana masa tenisi öğretiyor. Çok terbiyeli, ahlaklı ve dürüst bir insan.

sava%C5%9F3.jpg

Derneğin müdürü Mustafa Baydemir, çok kaliteli ve asıl bir abim. Hiç durmadan çalışıyor. Boş vakitlerinde şampiyon oluyor.

sava%C5%9F12.jpg

Masa Tenisi’nin Nazım Abisi……Nazım Arpacı ilerlemiş yaşına rağmen hala insanlara bilgilerini aktarıyor.
Bana da backhand spin öğretmeye kalktı…zor kaçtım. Canım abim senin varlığın yeter.

naz%C4%B1m-2-1.jpg

Derneğin temizliği ve yemekleri Erol’un inanılmaz bir tempo ile çalışmasından dolayı mükemmel.

sava%C5%9F13.jpg

Dernek’de her yaştan oyuncu var. Eski şampiyonlar, yeni şampiyonlar herkes uyum içinde çok güzel vakit geçiriyor.
Bunlardan biri var ki onun adını anmadan geçmek istemiyorum Murat Eriş. Mükemmel bir şampiyon, arkadaş ve baba.
Gençlerin ondan öğreneceği çok şey var. Onu daha ileride daha geniş bir yazı ile sizlere anlatacağım.
Türkiye’nin Murat’ı daha yakından tanımasını istiyorum. Murat ileride Masa Tenisine çok büyük hizmetler verecek.

eri%C5%9F14-1.jpg

Derneğin geçen sene Amerika’da yapılan dünya şampiyonasından 2 adet Dünya üçüncülüğü var.
Dünyada kaç tane dernek vardır. 2 adet dünya üçüncüsü çıkaran.
Işık  ile Hatice Çiftlerde Dünya üçüncüsü oldu

%C4%B1%C5%9F%C4%B1k5-2.jpg

Murat ile Saim çiftlerde Dünya üçüncüsü oldu.

eri%C5%9F13-2.jpg

Bütün bu yazdığım nedenlerden dolayı bana göre VMTD dünya’nın en iyi derneklerinden biridir.
Işık ve Savaş’ın  Türkiye’deki diğer veteran derneklerine çok büyük destek verdiklerini biliyorum.
Türkiye’deki veteran masa tenisinin çığ gibi büyümesinde katkıları var.
sava%C5%9F6.jpg
Işık ve ekibini kutluyorum çok büyük bir iş yapıyorlar. Savaş çok birikimleri olan biri.
Türkiye masa tenisine çok büyük hizmetler vereceğine inanıyorum.
Sevgi ve Saygılarımla
Gsm: 0 533 369 17 82
cem.avunduk@gmail.com

lord2-23.jpg

• Beğen 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 260 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..