Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:
HOME  GÜNDEM  İSTANBUL’DA SADECE MASA TENİSİ MAÇLARININ YAPILACAĞI SALON İSTİYORUZ…. BU BİR KAMPANYADIR…..

İstanbul’da Sadece Masa Tenisi Maçlarının Yapılacağı Salon İstiyoruz…. Bu Bir Kampanyadır…..

GÜNDEMPOSTED ON14 AĞUSTOS 2019 —BY EDİTÖR 1  0

lord2-28.jpg

Dün Tozkoparan’ı Islah Projesi adı altında bir yazı yazdım. Yazım çok büyük bir ilgi gördü. Bana ulaşan mail, telefon ve mesajların ortak bir isteği var.

İstanbul’da Sadece Masa Tenisi Maçlarının Yapılacağı Salon İstiyoruz….

Bende aynı düşüncedeyim. Bunun için kampanya başlatalım.

Bu konuda federasyon birinci derecede çalışmalı ve bizlerde kamuoyunda ses getirmeliyiz.

Hepimiz taşın altına elimizi koyalım.

Tozkoparan’ı Islah Projesi yazımı okumayanlar için tekrar yazıyorum.

Tozkoparan spor salonu İstanbul’da masa tenisi musabakalarının yapıldığı salon.

İki defa maçları seyretmeye gittim. Salon gecekondu gibi.

Maçlar burada oynanmaya devam edecek ise çok küçük bir maliyet ile burası çok  güzel bir masa tenisi salonu haline getirilir.

Tozkoparan’ı Islah Projem
  1. Salonun tribünleri plastik koltuklardan oluşmalıdır. Bu koltukların üzerine reklam alınır. Zıraat Katılım, Spor Toto, İ.B.B gibi. Koltuk maliyeti reklamlardan karşılanabilinir.
  2. Salonun içi uluslararası bayraklarla donatılmalı.
  3. Salonun duvarlarına milli sporcularımızın panoları ve reklam panoları asılmalıdır. Gelmiş geçmiş tüm Türkiye şampiyonlarının ve milli oyuncularımızın panoları asılmalıdır.
  4. Salonun koridorlarına yapılacak panolara bütün federasyon başkanlarının ve yönetim kurullarının resimleri ve bilgileri konmalıdır.
  5. Masa Tenisi ile ilgili yazılmış kitaplar yazarları ile tanıtılmalıdır. Masa Tenisi ile ilgili dergiler ve basın kuruluşları tanıtılmalıdır.
  6. Benim en çok önem verdiğim yer şeref kürsüsü. Kırmızı halı üzerinden geçerek gidilmeli ve prinç ayaklar üzerine kadife kordonlar ile birbirine bağlı yolluk olmalı. Konuşma kürsüsü ve arka tarafına reklam alınabilir bir pano konmalıdır. Kürsünün üzerine reklam alınabilinir.
  7. Masalar,panolar ve takımların oturduğu iskemleler çok düzenli olmalıdır. Bunlar genel olarak salonun görüntüsünü çok etkiliyor.
  8. Soyunma odaları ve tuvaletler çok temiz ve güzel kokmalıdır.
  9. Büfe çok temiz olmalı ve satılan mamüller sporculara yönelik olmalıdır.
  10. En büyük sorunumuz seyirci olmaması. Okullardan öğrencileri başlarında öğretmenleri ile birlikte servis arabaları ile getirip daha sonra evlerine bırakabiliriz. 200 seyirci oranın bütün havasını değiştirir. Bu gelen öğrencilerden bir çoğu masa tenisine başlayabilir. Salonda bunları yönlendirebilecek bir stand olmalıdır.
  11. Maçları televizyonlardan yayınlatmak çok önemli. Yayınlatamıyorsak federasyon facebook sayfasından canlı yayın yapabilir ve bizlerde paylaşarak yüzbinlere ulaştırabiliriz.

Bu yazdıklarımı salona yerleştirmek çok büyük bir beceri ve bilgi ister, doğru yapılmaz ise çok kötü olur. Güzel yapılır ise gecekonduyu, dünyanın en güzel masa tenisi salonu haline getirebiliriz.

Bunu yapan federasyon tarihe geçer….

Sevgi ve Saygılarımla

Cem Avunduk

Lord Medya Editörü

Gsm: 0 533 369 17 82

cem.avunduk@gmail.com

https://www.lordmedya.com/istanbulda-sadece-masa-tenisi-maclarinin-yapilacagi-salon-istiyoruz-bu-bir-kampanyadir/

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Federasyon, kendi salonlarını üretemiyorsa, üretilmiş salonlarda bu işi yapabilir. Her ilçe belediyelerinin çoğunlukla salonları var. Bu salonlarda alt yapı İçin amatör bir lig oluşturabilir. İlçe belediyeleri büyükşehir birinciliği ve tüm ülkede büyükşehir birinciliği müsabakaları oluşturulabilir. Bu hareketin hayata geçirilmesi münferit olarak çok zor olur. Bu işin kolayı, Federasyon tarafından istekli olursa olur. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 29 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..