Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ülkemizde kalp hastalarının sayısı oldukça fazla.Nedeni acaba bizim mutfağımızın zenginliğindenmi kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Kalp hastalıkları genetik faktörlere bağlansada geneli diyetimizden kaynaklanıyor. Vücudun dengesini bozacak aşırı yemeler, bunların günün belirli saatlerinde yani düzensiz oluşu bunun muhtemel en büyük etkenlerinden sadece birkaçı.Özellikle biri. Ülkemizde kolesterolden zengin beslenmeler ateriosklerozun en tetitkleyici nedenlerinden bakıldığında akdenizde yaşayan kalp hastası sayısı ile doğu veya güneydoğu anadoludaki kalp hastası sayısı zannedersem kalp hastalığında yemek kültürünün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.Özellikle bitkilerden zengin diyetler ama gereği kadarda et ürünleri tüketilmeli bence. İnsan belkide ilk zamanlarda zorlanır ama bir kaç ay sonra bu duruma ayak uydurabilir. Acaba sizler yediğiniz yemeklere dolayısıyla kalbinize ne kadar iyi bakıyosunuz? yorumlarınızı bekliyorum.....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 91 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..