Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Oyun tarzım topu oyunda tutmayı severim ve fırsatını bulduğum anda sert hamlelere başlarım arada da spin denerim zaten çok da profesyonel değilim bu yüzden combo istiyorum kendimi geliştirmek için ama alacağım combo mutlaka yapışık gelmeli: https://www.masatenisi.com/stag-combo-flame bi bu var ama kalınlıklarını ne yapmalıyım bilmiyorum, bide masatenisipazar.com var burada aldığımız zaman yapışık geliyor mu? Çünkü burada fiyatlar bi tık daha iyi ve seçenek bol o sitede de tornado combo ya kadar alabilme imkanım var beni yönlendirin.

Gönderim Zamanı:

Tornado combo falan boşver bütçen neye yetiyorsa masatenisi.com'dan satın al. Lastikler yapışık geliyor merak etme. İçine kuşku düşerse satın alırken not yerine "yapışık gelsin lütfen :)" yazıver. 

Gönderim Zamanı:
3 saat önce, sevimsizpütür yazdı:

Tornado combo falan boşver bütçen neye yetiyorsa masatenisi.com'dan satın al. Lastikler yapışık geliyor merak etme. İçine kuşku düşerse satın alırken not yerine "yapışık gelsin lütfen :)" yazıver. 

peki kalınlıklarını ne seçiyim stag combo flame i alırım ya da tahta lastik olarak önerin nedir

Gönderim Zamanı:
Tarih: 07.02.2020 Saat: 19:19, Yigit45 yazdı:

Oyun tarzım topu oyunda tutmayı severim ve fırsatını bulduğum anda sert hamlelere başlarım arada da spin denerim zaten çok da profesyonel değilim bu yüzden combo istiyorum kendimi geliştirmek için ama alacağım combo mutlaka yapışık gelmeli: https://www.masatenisi.com/stag-combo-flame bi bu var ama kalınlıklarını ne yapmalıyım bilmiyorum, bide masatenisipazar.com var burada aldığımız zaman yapışık geliyor mu? Çünkü burada fiyatlar bi tık daha iyi ve seçenek bol o sitede de tornado combo ya kadar alabilme imkanım var beni yönlendirin.

Bence stag flame tahta bana göre baya kötü kullanmadım ama 98 gram , 98 grama göre fabrika özellikleride kötü benim görüşüm dengesiz bir tahtadır

Gönderim Zamanı:

flame bende de var 96 gr. geliyor ağır tahta sevenler için oldukça hesaplı bir tahta aslında. off özellikte eğer hafifletmek istiyorsan üzerine ağır çin lastikleri takılmazsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 523 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..