Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Elimde H3 Neı var ama videolarda izlediğim kadar yapışkanlı değil.Dedikleri kadar spinli ama o yapışkanın olmaması beni biraz rahatsız etmiyor değil.Yapışkanını arttırıp denemek istiyorum.Nasıl yapabileceğimi bilen var mı ?

Gönderim Zamanı:

Bebe yağı ve taze sıkılmış limon suyunu %50 , %50 karışım olacak şekilde karıştır. Lastiğin üst yüzeyine fırça yardımı ile sür. Birkaç dakika bekledikten sonra temiz kağıt havlu ile kalani temizle, daha sonra su ile iyicene temizle lastiğin üstünü. Yapışkanliliğini artıracaktır. Kolay gelsin 

Gönderim Zamanı:
6 saat önce, Slowhand yazdı:

Bebe yağı ve taze sıkılmış limon suyunu %50 , %50 karışım olacak şekilde karıştır. Lastiğin üst yüzeyine fırça yardımı ile sür. Birkaç dakika bekledikten sonra temiz kağıt havlu ile kalani temizle, daha sonra su ile iyicene temizle lastiğin üstünü. Yapışkanliliğini artıracaktır. Kolay gelsin 

Hocam kaç dakika beklemeliyim tam süre verir misiniz? Birde videolarda izliyorum benim lastiğimden daha az yapışkanlı olan Lkt Rapid Soft lastiği dakikalarca topu tutuyor. Bunlar için özel işlemler mi yapıyorlar. Rapid soft gördüm ve kullandım. Bu kadar yapışkanlı değildi. O süper yapışkanları yapmak için ne yapmalıyım. Başka bir videoda da bir oyuncu (amatör) elindeki R53 lastiğini yapışkanlı yapmıştı. Bu nasıl oluyor acaba?

Gönderim Zamanı:
44 dakika önce, Slowhand yazdı:

5 dakika falan beklemek yeterli olacaktır. Dediğiniz diğer durumlar ile ilgili bilgim yok maalesef.

Çok teşekkürler. Diğer anlattığım durum hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim .

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 308 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..