Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ankara- Cayyolu - Yasamkent - Umitkoy Cevresinde masa tenisi oynayabilecegim bir yer ariyorum en yakin bildigim yer bilkent roll house ama pek yakin degil ve masasi da cok eski.  Bildiginiz bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Metroya binin milli kütüphanede inin. Arı stüdyosunun olduğu caddeden aştiye doğru hemen yürüme mesafesinde emek masatenisi salonu var. Size en yakın yer burası. Ders alabilme ve iyi oyuncularla oynayabilme imkanı var.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhabalar yaşamkent alacaatlı daki masa tenisi salonumuzu kapattık, bilgilerinize

• Beğen 1
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Ankara’da  Yaşamkent/ Alacaatlı yeni yerimiz açılldı. 4 masa profesyönel Antrenör ve milli takım kampında iki sporcumuzla keyifle oynayacağınız bir salon

Adresi: Alacaatlı mah. Alacaatlı Mah. Kümeevleri 201/B1 Çankaya/Aankara 

telefon numarası: 0 (506 756 06 73

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Ümitköy Çayyolu Yaşamkent civarında kariyer Eğitim Spor Kulübü olarak heryaştan masa tenisi öğrenmek isteyen ve masa tenisi sevenlere eğitim vermekteyiz.Bize 0506 756 06 73'ten ulaşabilirsiniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 184 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..