Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

Masa tenisi camiasının en sevilen ve sayılan kişilerinden birisi olan Selçuk Çöplü ağabeyimizi kaybettik.

Hepimizin başı sağolsun.

SelcukCoplu.gif

Selçuk ağabeyin anısına masatenisi.org sayfasına elimdeki resimlerinini koydum.

Masatenisi.org sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ertan tarafından düzenlendi
Gönderim Zamanı:

Ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten çok üzücü bir haber.Allah rahmet eylesin. 2 sene önceki forum buluşmasında birlikteydik güzel anlarımız olmuştu gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.

Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin.çok çok üzüldüm.Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Gönderim Zamanı:

Kendisiyle tanışmamıştık ama ismini duyduğum şahıslardan biriydi masa tenisi camiası içinde. Allah rahmet eylesin.

Gönderim Zamanı:

Selçuk ağabey'e Allah tan Rahmet diliyor yakınlarına Sabır Niyaz ediyorum.Başımız Sağolsun.

Gönderim Zamanı:

Çok üzüldüm. Allah Rahmet eylesin. Bu melun hastalık maalesef bir geldimi kolay kolay gitmiyor. Selçuk Ağabey herzaman dürüst sevecen kişiliğiyle kalplerimizde yaşayacak...

Gönderim Zamanı:

Masa tenisi camiası çok renkli, neşeli ve sevecek bir sporcusunu kaybetti. İkimizin arasında çok güzel bir diyalog vardı. Beraber yaşadığımız anılarımız bu haberi duyunca birden bire gözümün önünden geçmeye başladı. Hepimizin başı sağolsun. Selçuk ağabeyi çok arayacağız.

Gönderim Zamanı:

Haberi biraz önce okuyunca çok üzüldüm. Selçuk abiyi yıllardan beri tanıyan ve bir çok ortamda onunla beraber olan birisi olarak, camiamız beyefendi, güleryüzlü, samimi ve içten olan çok değerli bir abisini kaybetti. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun.

Gönderim Zamanı:
Haberi biraz önce okuyunca çok üzüldüm. Selçuk abiyi yıllardan beri tanıyan ve bir çok ortamda onunla beraber olan birisi olarak, camiamız beyefendi, güleryüzlü, samimi ve içten olan çok değerli bir abisini kaybetti. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun.

Şu anda okudum ve tek kelimeyle şok oldum...

Mehmet Abinin dediklerine ekleyecek birşey bulamayacağım için kendi adıma da aynı dilekleri sayfama ekleyerek acımızı paylaşıyorum. Benimde tanıdığım ve sevdiğim İstanbul Beyenfendisiydi. Ailesinin ve bizlerin başı sağolsun...

Gönderim Zamanı:

Sevgili Selçuk Abi,

Sapanca'ya her gittiğimizde Mahmudiye Köyüne Baktıkça Seni hatırlayacağız, senin insanlığını, arkadaşlığını hatırlayacağız.

Tüm sevenlerin başı sağ olsun.

Gönderim Zamanı:

BİZ SELÇUK AĞBİMİZİ,ÇOCUKLARIMIZ SELÇUK DEDELERİNİ KAYBETTİ.

TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUĞUM, SOHBETLERİNE DOYAMADIĞIMIZ,

BİRİCİK SELÇUK AĞBİ, NURLAR İÇİNDE YAT, MEKANIN CENNET OLSUN.

ZEHRA KIZIM DEMENİ, TELEFONLARINI ŞİMDİDEN ÖZLEDİM.

SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

BAŞTA LEVENT OLMAK ÜZERE HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSİN.

Gönderim Zamanı:

masa tenisi camiasının başı sağolsun. Sevdiğimiz bir abimizdi...........

Gönderim Zamanı:

Çok sevilen ve sayılan bir abi olduğu anlaşılıyor...Allah rahmet eylesin,huzur içinde yatsın.Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin.çok çok üzüldüm.Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Gönderim Zamanı:

gerçekten üzüldüm. ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı, selçuk beye de allahtan rahmet dilerim.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum...

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bütün masa tenisi camiasının başı sağollsun. Allah yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Hepimizin başı saolsun. uzun süredir girmiyordum bu siteye. Girince de bu haberle karşılaşmak beni çok üzdü. Kendisiyle Ankara buluşmasında tanışmış ve maç yapmıştım. :(

• 2 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 109 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..