Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

ankara eryamanda oturuorum her sevıyeden oyuncuyla oyanayabılırım teklıflerınızı beklıorum aile yasamda oynuoyorum ısteyenler ora gelebılırler adım r.mutlu

Gönderim Zamanı:

Ben bi teklif yapsam mı acaba... Gerçi hep yeniyorum sizi ama... Belki biraz geliştirirseniz bana zevk verebilirsiniz oynarken :)

Gönderim Zamanı:

recep bey bende çok isterim ama çok uzak kalıyor eryaman aile yasam. baska uygun bir yer olsa keske.

Gönderim Zamanı:

bende eskişehir yolu mustafa kemal de oturuyorum.Oraya yakın yakın arkadaşlar varsa oynayabiliriz.Ayrıca iyi bir raketi ankaradan nereden bulabiliriz.Saygılar

Gönderim Zamanı:
recep bey bende çok isterim ama çok uzak kalıyor eryaman aile yasam. baska uygun bir yer olsa keske.

seni hatırlamadım ismini söylersen memnun olurum sen yer söyle ben gelirim selam.

Gönderim Zamanı:

bende kızılayda bir yurta kalıyom benim için yer fark etmez yeter ki saatler de bi sorun olmasın eğer ilgilenirsen bekliyorum ayrıca ben olcay

Gönderim Zamanı:

merhaba recep bey ben de sincanda oturuyorum...ben cok iyi değilim ama gelistirmek istiyorum..ne zamanları musait oluyorssunuz...bende kendimi ayarlamam lazım...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:
merhaba recep bey ben de sincanda oturuyorum...ben cok iyi değilim ama gelistirmek istiyorum..ne zamanları musait oluyorssunuz...bende kendimi ayarlamam lazım...

hafta içi her gün öğleden sonra ordayım. beklerim.

Gönderim Zamanı:
bende eskişehir yolu mustafa kemal de oturuyorum.Oraya yakın yakın arkadaşlar varsa oynayabiliriz.Ayrıca iyi bir raketi ankaradan nereden bulabiliriz.Saygılar

malzeme satan firmalar bölümünde Ankara'daki temsilciler var. Onlardan temin edebilirsin.

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ankarada uygun bir yer belirleyip her hafta turnuva yapsak nasıl olur arkadaşlar? Böylece farklı oyuncularla da oynayıp kendimizi geliştirme şansı buluruz ne dersiniz?

Gönderim Zamanı:
Ankarada uygun bir yer belirleyip her hafta turnuva yapsak nasıl olur arkadaşlar? Böylece farklı oyuncularla da oynayıp kendimizi geliştirme şansı buluruz ne dersiniz?

arkadaşa katılmamak elde değil ama bu işi bir an önce ayarlamalıyız irtibatı koparmayalım!!!

Gönderim Zamanı:

Ömer arkadaşımıza katılıyorum. Turnuva için yer belirleyip hemen yapalım bu işi............ duran

Gönderim Zamanı:

Bu sitede masa tenisini çok iyi bilipte ders vermek isteyen arkadaş varmı? Ücreti mukabil ders alınır. (mümkünse derece yapmış arkadaşımız olması isteğimdir) duran

Gönderim Zamanı:

Aslında her hafta bahçelivelerdeki ilkögretim okulunda dernek bir turnuva düzenleyebilir.

Böylece herkes için değişik seviyedeki kişilerle maç yapma imkanı oluşur.

Gönderim Zamanı:

Ben her haftasonu katılabilirim şahsen turnuvalara. Neden Ankarada da İstanbuldaki gibi hareketli bir camia yok acaba???

Gönderim Zamanı:

benim içinde hafta sonları uygun .ayrıca önce biz bi araya gelelim sonra dernekten yardımda isteriz diye düşünüyorum

ama şu buluşma işini bir an önce yapmamız lazım başlangıcı yaparsak gerisi artarakçoğalır..

Gönderim Zamanı:
benim içinde hafta sonları uygun .ayrıca önce biz bi araya gelelim sonra dernekten yardımda isteriz diye düşünüyorum

ama şu buluşma işini bir an önce yapmamız lazım başlangıcı yaparsak gerisi artarakçoğalır..

O zaman eryaman da aile yaşam merkezinde bu hafta sonu buluşup oynayalım diyorum.

Kimler katılabilecekse cevap gönderirse , ona göre bir organizasyon yapabiliriz.

Yanlız ben bu merkezde hiç oynamadığım için masalar nasıl , ortam nasıl bilmiyorum

sadece orda oynayanlar olduğunu bildiğim için öneriyorum

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar aile yaşamdaki masalar ve oynanacak yer baya kötü, ben oynadım ama mekandan hiç hoşlanmadım. Alternatif bir yer bulunabilirse daha iyi olur...

Gönderim Zamanı:

Bir msn/mail grubu oluşturabilir miyiz acaba?

Program yapabilecek arkadaşlar msn adresimi ekleyebilirler: nightstalker524@h_tmail

Eski yıllarda mersin il birinciliğine kadar tecrübelerim var, sanırım her seviyeden arkadaş ile oynayabilirim. Benden iyi arkadaşlarla tanışmayı da çok isterim.

isteyenlere PM'den sürekli kullandığım mail adresimi de verebilirim.

Masa tenisi dolu günler dilerim. :bye:

Gönderim Zamanı:

bende hafta sonu gelebilirim ankaranın yenisi olduğum için yeri ankarayı bilenler belirlesin ona göre bizde gelelim!!!!

ankaraya bilenlerden ricam bir an önce belirleyip buluşalım :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Ankara Eryaman KC GÖKSU ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE 1 ay içinde özel turnuva yapacağım.Genel müdürle görüşmelerim sürüyor.Sıcak bakılıyor ama belli olmaz.

Haber bekleyin.Olumlu olursa turnuva günü ve katılım şartlarını bildireceğim... :thup::bye:

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar 4.forum buluşması yapılıyor duyduk duymadık demeyin görüşmek isteyipte görüşemediğimiz arkadaşlarla buluşmak dileğiyle

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 218 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..