Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Andro V47 ile R53  Lastikler için  tahta arıyorum karbonlu tahta ile denemek istiyorum alc ile hızlı mı olur. Bilemedim

yinhe kiso hinoki üzerinde apollo 5 lastikleri kullanıyordum 

Gönderim Zamanı:

Sayın herr_turgut, 

Yanıt veriyorum, pekii; alc ile ''hızlı'' olur.

Andığınız ekipman, aşağı yukarı dünyada beyaz olup ta en üst seviyede oynayan oyunculardan birinin, Simon Gauzy'nin kullandığı ekipmanlardandır.

Dilerseniz, kendisinin maçlarını Youtube'den tetkik edebilir, vuruşlarına bakabilirsiniz; S.Gauzy, R53 kullanmaktadır.

Aslen, oyununuzda neyi, ne derece yapabildiğinizi görmeksizin, öyle kafadan ''yavaş'' olur, ''hızl'olur gibi değerlendirmeler yerinde olmayacaktır. Sizin de, bundan ötesini göremeyen kişilerden, böyle değerlendirmeler yapmalarını taleb ederek bir faide sağlayacağınızı söylemek, gerçekçi olmayacak, dıravdan cavlamanın ötesine geçemeyecektir..

Ha, tamam; ''hızlı olmaz''...O vakit, bu istikametin ötesine doğru hareket edişin, size ,ALC üzerinde V47 ve R53 ile oynamaktan öte bir getirisi olmayacaktır.

Şayet Simon Gauzy gibi antireman yapacaksanız, belki de o vakit bu ekipmanları alarak ve üstüne çalışarak, ekmeğinize bir yağ sürmüş olursunuz...Belki de ama...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hocam acayip hızlı gelicektır çin lastiğinden hızlı avruoa lastiğine geçiyorsunuz çünki             

ALC TAHTALAR:

1-DHS FANG BO CARBON 

2-BUTTERFLY TİMO BOLL ALC 

3-Butterfly Freitas ALC

4-BUTTERFLY HARİMİTO ALC

5-BUTTERFLY INNERFORCE ALC 

6-BUTTERFLY  LİN Ga Oyuan alc

7-Butterfly Ovtcharov Innerforce ALC

8-butterfly VİSCARİA 

9-BUTTERFLY VİSCARİA SUPER ALC 

10-BUTTERFLY JHANG JİKE ALC

11-DHS MA LONG 5-5X

12-XIOM HUGO CALDERANO HAL

13-XIOM HUGO CALDERANO SAL 

14-YİNHE ALC 

BUNLAR ALC olan tahtalardır içine katmadığım daha çok tahta var joola markasını katmadım bile mesela  JOOLA C-90 TAHTASI VAR KISALTILMIŞ HALİ tabiki bu tahtalara bakabılırsın  yazdığım joola tahtayı suan kullanıyorum mukemmel tavsiye ederim

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Cok tesekkur  ederim hocam yinhe kiso hinoki den aldığım hazI Bu karbon raketlerde bulamayabilirim gibime geliyor lakin antreman arttıkça yapmak istediklerimin gerisinde  kaldığını  farkediyorum.  

Besyuziki nin de söylediklerinden yola çıkarak Bu lastikler ile oynayanları araştırdigimda  onlar sponsorlarıdahilinde komple aynı markanın  ekipmanların  kullanıyorlar   kol kırılır yel içinde kalır  misali    sanırım bu geçiş süresince dhs  tahta ve hurricane 3 neo  lastiklerini deneyeceğim  

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 381 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..