Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

selamlar arkadaşlar arkadaşım 1800 tl civarlarında raket arıyor masaya uzak oynamayı ve kesmeli oynamayı seven birisi. %70 atak %30 defans gibi bir oyun stili var, forehand topspinde iyidir butterfly bronzesi var, şuan seviyesi başlangıcın üzerinde ama orta seviye değil bunların arasında bir yerde. önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Lastik olarak: Yinhe sun pro, Friendship fx, Friendship super fx, KBS Rize soft, bulabilirseniz uygun fiyatlı DHS Hurricane NEO 3, uygun fiyatlı bulabilirseniz dhs hurricane 3, uygun fiyatlı bulabilirseniz dhs hurricane 2.

KBS ve Yinhe görece yumuşak ve zıplaktır. Digerleri sert lastiktir. sert lastiklerde Ya spin ya da kesme oyununu oynarsa etkisini anlayacaktır. Duz vuruşlar için KBS ve Yinhe dışındakiler daha topu daha az zıplatır.

Tahta olarak : karbonsuz olmasını öneririm. 

Bu lastikleri içeren bir kombo satan yerler de, yukarıdaki arkadaşın önerisi gibi, uygundur. Tahtayı tek almak istediğinizde yalnızca tahtanın fiyatı bile 1.000 tl üzeri olabilir bu aralar. 

• Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:
14 hours ago, çokolat said:

hocam peki earth 2 iyi midir

Yeni başlayıp, biraz vuruş ogrendikten sonra ilk yeni raketinin bir lastiği olması açısından o da iyidir. Ama ozelligini bilmiyorum, zıplak avrupa mı yoksa sert çin lastigi mi? Açıklamasında vardır kesin. Günün sonunda iyidir. Hazır raketlerle kıyasla zaten buyuk hitimalle iyidir. Zamanınız varsa 1 2 gün bekleyin, belki Earth 2 deneyimlemiş biri yorum yapar. 

Ben riske girip o lastik de uygundur diyorum :D

• Beğen 1
  • Haha 1
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 20 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..