Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

oyun tarzımı bulamıyorum orta seviye değilim ama yakınım tekniklerimin oturması gerek elimde n10s ve friendship pro xt xp var raket hızlı geliyor ama ben mi raketle oynayamıyorum anlamadım. bir agresif oynuyorum bir çok yönlü oynuyorum ne yapmalıyım?

Gönderim Zamanı:

Sayın çokolat,

Acele etmeyin, oyun tarzınız siz oynadıkça, baharın gelişi, çiçeklerin açışı misali belirginleşecektir. Bunun olması ( baharın gelmesi ) için bir şey yapıyor musunuz? Öyle ise, bunun için de birşey yapmanız gerekmez.

Antıremanlarınızda acıya katlanınız, her bir vuruşun hakkını vererek yapınız; böyle öğrenebilirsiniz, yoksa kendinizi kandırmanın hiç bir yararı olmaz.

Çivi, bulok, sipinks, fassıpinkks, bekhentsipinks gibi elemanlarınızı icra edişinizde seviyeniz yükselip, bacaklarınız güçlenip, pozüsyondan pozisyona geçmeler, forhentten bekhente geçmeler akışkanlaştıkça, ''atak mı oynasam, çok yönlü mü'' tarzı, zihninizin ürettiği sözümona sorunların ne denli tıraş olduklarını daha iyi idrak edeceksiniz.

Şimdilik orta hızda (size göre, bunu siz bulacaksınız ve bu oynadıkça değişecektir ) bir tahta YASAKA Sweden Classic veya Yasaka Gatien ve bir çift lastik ( mesela YASAKA Mark V HPS ) işinize yarayacak, bu ekipmanlar öğrenişlerinizi alttan alta, inceden inceye destekleyecek, bilek hassasiyet çiçeklerinizi sulayacaklardır.

Gücünüzü de arttıracaklardır; zira bu orta hızda ekipmanlarla, ŞAAAK!..ŞAAAAK!..ŞIRRAAK!..ŞIRRAAAK!..ŞAAAAAKKK!!..

ŞAAAAAK!..ŞAAAAAAAAAKKK!...Diye şakırdatmalara başlamalara gelip de, az biraz daha hızlı ekipmana ondan sonra geçiş yaparsanız, her gün bir buzağı kaldıran adamın büyüyünce bir boğa kaldırması misali, siz de şey edersiniz...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 18 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..