Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar merhabalar 13ünde maçım var ve friendship torrent lastiğimi değiştireceğim.Genellikle atak oynuyorum ve istediğim lastiğin topu çok uçurmaması lazım ama lastiğin süngerinide kalın istiyorum ve iyi spin vermesi kriterlerim arasında bir kaç tane kendime ve bütçeme uygun lastikler buldum ama kafam biraz karıştı bilgisi olan abilerim kardeşlerim yardım ederse çok minettar olurum

lastikler

Xiom Musa,Yinhe Moon Pro,Yinhe Sun Pro,Yinhe Apollo 5,Yinhe moon speed 53,dhs neo 3,yinhe big dipper

Gönderim Zamanı:

Lastik topa sipinks vermez; lastiği kullanarak  siz topa sipinks verirsiniz.

Elbette masa tenisçilerin kendi aralarındaki terminolojilerinde ''sipinksli lastik'', ''sipinks lastiği'' gibi terimler vardır ama, burada kastedilenin farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Sözü, sanki, ''sipinkslilik'' lastiğin bir niteliğiymiş gibi söyleyerek, bir nevi eylemin mes'uliyetini üzerimizden atar, böyle yaptığımızı görmezden geliriz. Öyle ya, belki sipinks hareketini iyi yapamıyoruzdur, oysa ''iyi sipinksli bir lastik, daha yapamıyor olsak da, onunla oynarsak oyunumuzu ''sipinksli'' hale getirecektir ( yersen ).

Şunu da hatırlamakta faide vardır; topa iyi sipinks verebilen lasdikler, rakipten gelen sipinksten de en çok bi etkilenen lastiklerdir. Bizi ne denli dezavantajlı duruma düşüreceklerini hemen o an idrak ediversek, doğrusu lasdiği, tahtamızdan derhal söküp atardık.

Xiom Musa ile DHS NeoH3'ün sipinksten etkilenebilirlikleri arasında fark. büyük, çok büyüktür; ona göre seçim yaparak ekmeğimize yağ sürmüş oluruz.

Sayın Kagan1121,

Doğrusu, lastik listenizde Hem Musa'ya hem de Neo H3'e  yer vermiş oluşunuza dilerseniz bir kerre daha dikkat ediniz...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 19 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..