Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

Elimde bty promirac off- var. İki tarafında da tenergy 05 fx mevcut. Fakat lastikler çok eski, hız ve spin olarak artık tatmin etmiyor. Çin lastiklerine geçmek istiyorum. Aklımda Apollo V ve DHS hurricane 3 neo var. Çin lastikleri zaten yavaş, tahtam da aynı şekilde yavaş. Sizce bu çin lastiklerini carbon bir tahtayla combo yapmalı mıyım? Çünkü bazı rallilerde hız da lazım oluyor.Kendi tahtamın çin lastikleriyle çok yavaş olacağını düşünüyorum. Yinhe T11 s / Apollo V - Dhs hurricane 3 neo çok mu hızlı olur oyun stilime. Lastiklere boost yapmayacağım çok hızlı bir combo olmasını istemiyorum. Off+ ile Off arası bir combo yapmak istiyorum. Üst düzeye yakın oynadığımı düşünüyorum. Değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Tenergy 05 lastiklerden sonra Çin lastiği düşünmek bence çok mantıklı değil. Çok eski Tenergy 05, Çin lastiklerinden daha hızlıdır. Off- bir tahta üzerine Çin lastiklerine geçme fikri nereden geldi?

Çin lastiklerinin karakteristik özellikleri, topu çok tutar, az atar, serttir, fiyatları uygundur ama çabuk eskirler. Bu lastiklere alışık değilseniz çok zorlanırsınız. Lastik topu çok tuttuğundan, masadan açıldığınızda çok güç veremezseniz toplar masaya gitmez. Bu yüzden  masa başı oynamanız gerekir. Ben bu risklere girerim diyorsanız karar sizin..

Naçizane önerim, tahtanıza Butterfly, Stiga, Joola, Donic marka Avrupa lastikleri takarak devam etmeniz şeklinde olacaktır.

İyi oyunlar,

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:
2 saat önce, Myilik2002 yazdı:

Merhaba,

Tenergy 05 lastiklerden sonra Çin lastiği düşünmek bence çok mantıklı değil. Çok eski Tenergy 05, Çin lastiklerinden daha hızlıdır. Off- bir tahta üzerine Çin lastiklerine geçme fikri nereden geldi?

Çin lastiklerinin karakteristik özellikleri, topu çok tutar, az atar, serttir, fiyatları uygundur ama çabuk eskirler. Bu lastiklere alışık değilseniz çok zorlanırsınız. Lastik topu çok tuttuğundan, masadan açıldığınızda çok güç veremezseniz toplar masaya gitmez. Bu yüzden  masa başı oynamanız gerekir. Ben bu risklere girerim diyorsanız karar sizin..

Naçizane önerim, tahtanıza Butterfly, Stiga, Joola, Donic marka Avrupa lastikleri takarak devam etmeniz şeklinde olacaktır.

İyi oyunlar,

Sanırım haklısınız fiyat olarak pahalı olsada avrupa lastikleriyle devam etmek daha mantıklı. Lastiğimin biri idare eder sadece kırmızı tarafı tenergy 05 ile değişmek istiyorum 05 fx biraz yavaş kalıyor. Tenergy 05 karakterinde bir avrupa lastiği önerebilir misiniz? Fiyatı daha uygun bir xiom lastiği gibi mesela.

Gönderim Zamanı:

Fiyat+performans olarak aşağıda sıralıyorum.

1. Joola AGR(Fiyat uygun+hissiyatlı, kaliteli ve uzun ömürlü)

2. Donic Bluestrom Z1(Fiyat uygun+hissiyatlı, çabuk eskiyor)

3. Stiga DNA Platinium H(Fiyat diğerlerine göre daha pahalı, yeni jenerasyon, hissiyatlı, kaliteli ve uzun ömürlü)

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 10 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..