Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ben tabletennis11.com'dan 80 euroluk bir raket sipariş etmek istiyorum. indirimli olduğu için türkiye fiyatına göre çok daha ucuz. Bu raket gümrükte kalır mı ve ne kadar vergi öderim? Aynı siteden alışveriş yapanların kutuların üstüne daha ucuz fiyat yazıp geçmesini sağladıklarını biliyorum bu bende de olur mu?

Gönderim Zamanı:
Ben tabletennis11.com'dan 80 euroluk bir raket sipariş etmek istiyorum. indirimli olduğu için türkiye fiyatına göre çok daha ucuz. Bu raket gümrükte kalır mı ve ne kadar vergi öderim? Aynı siteden alışveriş yapanların kutuların üstüne daha ucuz fiyat yazıp geçmesini sağladıklarını biliyorum bu bende de olur mu?

Estonya AB ülkesi olduğu için %30 vergi ödersin. Ama 30€ üstü tutardaysa gümrüğe takılır. Bahsettiğiniz gibi düşük ücret gösterme durumunda teslim anında tutar üzerinden %30 bedel istenir. Gümrükten geçme ihtimali, takılma ihtimaline göre daha yüksek ama riskine katlanacaksınız
Gönderim Zamanı:

Buradan evet desek de, hayır desek de bir noktaya varmaz.

Çünkü vergi ödeyip ödemeyeceğiniz gümrük memurunun titizliğine kalmış olacak.

Ama artık o görevlilerde paketi açtıklarında internetten her şeyin gerçek fiyatına ulaşabiliyorlar. Şans işi...

• Üzgün 1
Gönderim Zamanı:
18 dakika önce, Saadettin yazdı:

Çünkü vergi ödeyip ödemeyeceğiniz gümrük memurunun titizliğine kalmış olacak.

yani eğer günleri iyi geçmişse sorun olmaz kötü geçmişse yanarız desene:D

konuyu biraz saptıracağım ama;

almayı düşündüğüm kombo xiom vega europe, dhs hurricane 3 neo, yasaka sweeden classic'idi. oynayışımın videosu yok ama ilk hedefimin hızlıca gelişmek olduğunu, dünyanın en iyisi olmak istediğimi, ayrıca agresif oynadığımı belirtmek isterim. dolayısıyla allround bir ekipman almak istiyorum. sizin 4000 tl bütçe ile(bir kaç yüz tl daha ekleyebilirim) önerebileceğiniz bir ekipman var mı? saygılar.

Gönderim Zamanı:

Dünyanın en iyisi olmak... 

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama öncelikle antrenörü olan bir salonda günde en az 5 saat antrenman yapmanız gerek. Seviyenizi test etmek için katılabileceğiniz her turnuvaya katılın. Öncelikle bölgesel turnuvalarda başarılı olmaya çalışın. Seviyeniz çok ilerlerse zaten fark edilir ve bir takıma transfer olursunuz. Devamında ne mi olur? Daha çok turnuva daha çok maç..

Şimdi hiç ekipman konusuna değinmediniz diyeceksiniz. Günde 5 saat antrenman yaparsanız hangi ekipmanı alırsanız alın önemi kalmaz. Çünkü oyun için öncelikle refleks hareketler, oyun okuma, top tanıma, hızlı düşünme, kondisyon gücü ekipmandan önce gelir. Bunları yapacağım derseniz hangi ekipmanı alırsanız alın ilerlersiniz. Masa Tenisi çok cümleyle değil, çok antrenmanla geliştirilecek bir spor. Onun için önce emek. Ne kadar emek verirseniz onun karşılığını görürsünüz. 

Hala aklınız hangi ekipmanı alayımda ise dediğim gibi önce bir Masa Tenisi salonu bulun ve Antrenör ile iletişime geçin. O sizin oyununuza göre bir yol çizer ve oyununuza uygun bir ekipman söyler..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Teşekkürler. LGS sınavımdan sonra yaz tatilinde bol bol masa tenisi oynayacağım. Aklımda ekipmanın olmasının sebebi daha hızlı gelişmek. Bazı tahtaların top hissi çok daha iyi oluyor ayrıca çıkardıkları sesten dolayı hata yapıp yapmadığınızı az çok anlıyor olmanız. Osmaniye/kadirli'de yaşıyorum ve 1 ay evvel osmaniyede 3. olduk. Bundan sonraki planım zhang jike ve fang bo'nun ingilizceye çevrilmiş eğitim videolarını izlemeye devam ederek bunlardan not çıkarmak ve bunları antrenmanlarda ve maçlarda uygulamak. Ben elimden geldiğince akıllı ve sıkı çalışırsam gerisi zaten gelecektir. İşte notlarım:gücü kontrol et.

topu elinde hisset
vururken bileği kullan
ilk beli sonra bacağı hareket ettir
backhand loopta raketi karnına çek ve topa oralarda vur

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 18 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..