Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba elimde Xiom muv 9s carbon raketi var ancak raketi koronanın  başlarında yeni yeni başladı zamanlarda giriş seviyesi olan raketimin çalınması sebebiyle sinirlenip almıştım. O zamandan beri ara ara masa tenisi bu raketle oynuyorum ancak koronadan bu yana lastikerin değişip değişmemesi veya yeni bir rakete geçmeliyim bilmediğim için bilenlere sormak istedim. Raketimde bu zamana kadar sadece bir kaç adet kılcal yırtılmalar meydana geldi, bu bir sorun mudur? Raket değişmem gerekir mi? Gerekirse o zamandan bu zamana raket sanırsam ne kadar çok agresif oyun yapısına uygun olsa da ben genel olarak kesmeye çalışarak oynadığım için daha kontrollü ne tür bir rakete geçebilirim? Veya raket mi toplamam gerekir bu durumda?

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Elinizdeki hazır raket olup, başlangıç seviyesindeki oyuncular için uygundur. Oyun seviyenizi bilmediğim için bu aşamada çok detaylı bir fikir vermem çok zor ama her zaman bir kombo raket en iyi hazır raketlerden üstündür. Hazır rakete vereceğiniz rakamın üzerine biraz ekleme yaparak kombo bir raket alabilirsiniz. Eğer oyununuzu ilerletmek ve masa tenisini sürekli oynamak istiyorsanız bir kombo raket almanızı öneriyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 7 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..