Jump to content
Masatenisi.org Forum

İzmir'de Kurs Veren Bir Yer Arıyorum!

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin. İzmir Karşıyakda oturuyorum. Masatenisi çok seviyorum. Ortaokuldan beri amatör olarak oynuyorum. Şuan ege üniversitesinde okuyorum. Kurs alabileceğim bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gönderim Zamanı:

yok mu izmirde masatenisi kursu veren bi yer bilen??? Yardııım !!!

Gönderim Zamanı:

izmir diye arama yapınca bir çok konu çıkıyor. "İzmir'de partner" konusunda bir çok İzmir'li üyenin e-posta ve telefon numaraları var. Onlarla konuşup bilgi almayı deneyin.

Gönderim Zamanı:
teşekkürler

:fildir: sanırım dsi kursları var duyum aldım ama tam net bi bilgim yok , bulursan bizi de bilgilendirirsen sevinirim .ben herhangi bi araştırma yapmadım hepinize iyi günler...

Gönderim Zamanı:

bi yer buldum ben. evka-4 spor kompleksi. gittim form aldım. Doldurdum şimdi. Bilgi olarak vereyim. haftada 2 salı (salı, perşembe) saabt 18:00-20:00 arası. bana uygun saatler ama size uyarmı bilmiyorum.

• 4 years later...
Gönderim Zamanı:

dsi ne oluyor acaba nerede karsıyaka civarında oturuyorum acaba bu civarda var mı bir ilgilenirseniz bulamadım da dsi duydum ama tam olarak nerede bilmiyorum

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar

İzmir de DSİ ve Büyükşehir Belediyesi iki büyük kulüp.

Bunların dışarıya kursu var mı bilmiyorum.

Ama sezonluk yaz dönemi gibi olabilir tahminim.

Balçova ve Menderes te de kulupler var.

Üniversitenin takımıda var. Daha yeni Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye şampiyonası vardı malum.

Okulunuzdan da bulabilirsiniz.

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar

İzmir de DSİ ve Büyükşehir Belediyesi iki büyük kulüp.

Bunların dışarıya kursu var mı bilmiyorum.

Ama sezonluk yaz dönemi gibi olabilir tahminim.

Balçova ve Menderes te de kulupler var.

Üniversitenin takımıda var. Daha yeni Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye şampiyonası vardı malum.

Okulunuzdan da bulabilirsiniz.

ilçedeyim ve okulum falan yok hafta sonu gidebilceğim bir yer var mı kursa olarak aktivite olarak masa tenisi için bildiğiniz yada danışma alabilceğim bir yer.

Gönderim Zamanı:

ilçedeyim ve okulum falan yok hafta sonu gidebilceğim bir yer var mı kursa olarak aktivite olarak masa tenisi için bildiğiniz yada danışma alabilceğim bir yer.

Bulunduğunuz ilçe tarafına yakınsa çiğlide İzvet var Zafer hoca kursta veriyor devamlı haftasonları gidebilirsiniz.Dernek bilgileri bu sitedede var veyahut izvet.com.tr

olarakta ulaşabilirsiniz...

Gönderim Zamanı:

Bulunduğunuz ilçe tarafına yakınsa çiğlide İzvet var Zafer hoca kursta veriyor devamlı haftasonları gidebilirsiniz.Dernek bilgileri bu sitedede var veyahut izvet.com.tr

olarakta ulaşabilirsiniz...

teşekür ederim sağolun

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Karsiyaka'dan evka 2 minibusune binersiniz 15 dakikada tegmen ali riza anadolu lisesinin spor salonunda izvet masatenisi derneginde oynayabilir, isterseniz ders alabilirsiniz...

Not: googledan izvet aratmaniz yeterli

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 522 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..