Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

spikerin yanına bu spordan anlayan birini koysalar iyi olurdu.

• 3 months later...
Guest gökhan çetinbaş
Gönderim Zamanı:

merhaba,

Eurosport bu haftasonu dünya takım kupasını yayınlayacak.

6/10 tsi 17.30

7/10 tsi 19.00

yorumcu olarak eğer Türkiye'de olursa Gürhan Yaldız çağırılacak ama onun dışında İstanbul'da olan birilerini önerebilecek olanlar buraya yazarsa sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Milli Sporcu Şükrü Dereli.

Kendisine önerme konusunu danıştık ve onayını aldık. Telefonu 0532 462 59 58

Gönderim Zamanı:

Masa tenisi için bu kadar çabalamanız ve bu kadar alakadar olmanız beni inanılmaz mutlu ediyor. Size sonsuz saygılarımı iletiyorum.

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

Spikeri daha iyi buldum. Yalnız oyuncunun vurup da masaya değmeden dışarı giden toplara "ıskaladı" demese daha iyi olur. Iskalamak topa vuramamak demektir.

Gönderim Zamanı:
Spikeri daha iyi buldum. Yalnız oyuncunun vurup da masaya değmeden dışarı giden toplara "ıskaladı" demese daha iyi olur. Iskalamak topa vuramamak demektir.

evet ona bende dikkat ettim Ertan abi..ama olsun eskiye göre gelişme var bunada şükür :lol:

Gönderim Zamanı:

' iyi blok yerine iyi refleks '

'iyi fastspin-hızlı spin yerine boşluğu iyi gördü'

Servis atanın sayısını önce söylemeden sayıları belirtmesi... örn.2-5 yerine 5-2 (Gerçi masatenisi sporcusu dahi hala önce servis atanın sayısını söylemesi gerektiğini önemsemiyor,hiç bu sporu yapmamış birisinden sayıların doğru söylenmesini beklemek ne kadar doğru...) :gulumse:

Guest Erdem Kemiksiz
Gönderim Zamanı:

spikerin fazla -gereksiz- yorum yapması maçı çok zevksiz hale getiriyor. teknik yorumlar yapıyor olsa bir nebze çekikebilir ama onu da duyamıyoruz. hala tenis terimleri kullanıyor. şikayet edebileceğimiz bir e-mail adresi bulan olursa lütfen bizlerle de paylaşsın. sıkıntılarımızı iletelim.

Gönderim Zamanı:

Ne yapsın spikerlerimiz devamlı masa tenisi maçları sunsalar amenna adamlar kırkyılın başında bir maç anlatıyorlar.Gool diye bağırmadıklarına dua edelim bence..

ktm

Gönderim Zamanı:

Masa tenisi yorumlarına ypanlar genelde kort tenisiyle karıştırıyorlar sanki servisini kırdı kelimeler kort tenisinde var. Çünki arkadaşım federeri veya nadalı izlemiyoruz masa tenisi ile ilgisi olan hiçmi bir spiker yokmuş bu memlekette de bunlar bize eziyet çektiriyor aynı şey pekin de olmuştu hatırlarsanız...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 359 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..