Jump to content
Masatenisi.org Forum

Raket Tutuş şekliniz Ve Kullandığınız El Nedir?

Raket Tutuş Şekli  

215 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest Anıl Direnç
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar penhold oynayıp da raketin iki yüzünü de tam olarak kullanabilen var mı?bu arada ben shakehand sağ oynuyorum.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Shakehand sağ oynuyorum ama penhold accayip ilgimi çekiyor. Biraz penholdu anlar gibi oldum ama tek taraflı kullanabiliyorum sadece.

Gönderim Zamanı:
;): Shakehads-Sol El kullanıyorum aynı zamanda timo boll hayranıyım ;):
Gönderim Zamanı:

ben shakehand sağ fh spin bh blok oyun açma bh spin yapamam ama bi kere penhold denedim raketin bh yüzü ile 3-5 defa arka arkaya bh spin çektim sonra fh denedim olmadı :)

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Shakehand sağ =)

• 6 months later...
Gönderim Zamanı:

size ilginç gelicek ama ben başparmak tutuyorum 4 parmak raketin sapında bir parmak rakette çakmada biraz zayıf onun dışında süper

• 7 months later...
  • 4 months later...
Gönderim Zamanı:

Shakehands-Sağ El-Sol El :D

sağ el daha controllü ama sol elle oynadığımda bütün toplar file dibine gidiyo nedense atak oynayamıyorum. double-hand im kısacası

Gönderim Zamanı:

Shakehand sol ayrıca defansçıyım. Bildiğiniz solak defansçı var mı acaba?

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

var okulda 2 rakibimden biri xD solak olduundan rakibim yoksa yenerim

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

normalde shakehand sağ el ile oynuyorum ancak ilk başlarda penhold sağ el ile oynuyordum. Şu aralar ise penhold sol el çalışıyorum yani sağ elle shakehand sol el ile penhold oynamayı düşünüyorum zaman zaman değiştirebiliyorum. Sol el penhold ilk başlarda çok zorladı ancak yavaş yavaş daha iyi olmaya başladım :D

Gönderim Zamanı:

Bn sol el shakehand oynuyorum ama birkaç kz penhold denedim. Hoşuma gitti. Ama değiştirmek çok emek ister diye düşünüyorum. penhold tutuşu denemem iyi oldu diye düşünüyorum ufkumu genişletti.

• 3 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 426 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..