Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu lastigi kullanan bir arkadasimiz varsa, lutfen bana nasil bir lastik oldugunu tarif edebilir mi?

Tesekkurler..

Gönderim Zamanı:
Bu lastigi kullanan bir arkadasimiz varsa, lutfen bana nasil bir lastik oldugunu tarif edebilir mi?

Sen var ya sen, olm ben acacaktim bu konuyu, biliyo da kullandigimi soruyo iste... Jackal seni. :lol:

Ben de nasil bir lastik oldugunu tarif edeyim:

Benim lastigim 2.0mm.

Sungeri sert, tirtillarinin boylari kisa, feint'in kisa versiyonundan daha kisa. Tirtil araliklari cok degil, spinli oyun mumkun, benim SPINPOWER lastiklerimden haliyle daha az spin uretiyor ama bu konuda 1-2 sey soyleyeyim:

1. Benim Spinpower'lar hakkaten yumusak ve gayet spinli lastiklerdir.

2. Aradaki spin farki, hareketin icrasi dogru yapildiginda cok hissedilmiyor. (Tabii ne kadar hissedildigini bir de karsilayana sormak lazim :)))

Kesige vurmak mumkun, ama bana cok bol falsolu atan pek yoktu, orta falsolu kesiklere guzel vuruluyor. Bir PI kadar olmasa da bir miktar gelen falsodan etkilendigi hissine kapildim ama... Ustten dolu servis bile atiliyor bu lastikle, hatta guzel de gidiyor. Benim kisa tirtilli oynayan bir arkadasim var (feint ile oynuyor), ona cok hizli geldi, ama tahtam da onunkine gore daha hizli bir tahta... Trouble effect yuksek sayilir, ben kendi attigim topun yolda giderken sag-sol yaptigini gozlemledim. Gelen top hizli da olsa, yavas da olsa istediginiz gibi karsilamak mumkun, yavas toplari hizlandirmak cok kolay oldugu gibi, hizli toplari yavaslatmak da kolay... Haliyle, bana kontrolu yuksek ve her yola gelebilen bir lastik gibi geldi. Yine de bunlar ilk izlenimler, her zaman icin ilk intiba yaniltici olabilir. Benim PO konusunda az tecrubem var (sadece 1 kez oynadim su ana kadar :))), o yuzden hemen gaza gelmeyin... :D:

Biraz da bu lastigi nasil sectigime degineyim, ben PO lastikleri arastirirken (bir tane alip denemek istiyordum), BH spin yapma konusunda sorunum da olmadigindan ve bu oyun tarzini sevdigimden, spin yapilabilecek bir PO aradim, bu zor bir arayis oldu tabii ;): ama bu lastigin bir PO ile bir PI arasina konan bir gecis lastigi oldugu gibi bir yorum okudum, nerdeydi bilmiyorum. Lastik hakkindaki iddia trouble effect'i gayet yuksek olmasina ragmen epey spin uretebildigi yonundeydi. Ben de bu lastigi tercih ettim.

Bakalim bir sonraki antremanda neler olacak...

Gönderim Zamanı:
Sen var ya sen, olm ben acacaktim bu konuyu, biliyo da kullandigimi soruyo iste... Jackal seni.
:lol:

nasil konuyu baslattim ama.. neyse umarim icinde kalmamistir konuyu acamamis olmak..:))

Sungeri sert, tirtillarinin boylari kisa, feint'in kisa versiyonundan daha kisa.

feint bir long pimple lastik (uzun tirtil).. yoksa orta uzunlukta mi tirtillari, half long gibi yani.. bak iste biraz da olsa kendimi bu lastige yakinlasiyor hissettim..:)))

Tirtil araliklari cok degil, spinli oyun mumkun, benim SPINPOWER lastiklerimden haliyle daha az spin uretiyor ama bu konuda 1-2 sey soyleyeyim:
acaba bir gun Ertanla bulussan da raystorm ile karsilastirsaniz mi?.. hangisi daha spinli ogrenirdik..

Trouble effect yuksek sayilir, ben kendi attigim topun yolda giderken sag-sol yaptigini gozlemledim.

iste ben oyle bir lastik istiyorum.. yolda giderken bir saga gitsin bir sola gitsin ama ortaya dussun.. trouble effect'i pek onemli degil sadece servisin gorunumu acisindan..:))

Gelen top hizli da olsa, yavas da olsa istediginiz gibi karsilamak mumkun, yavas toplari hizlandirmak cok kolay oldugu gibi, hizli toplari yavaslatmak da kolay... Haliyle, bana kontrolu yuksek ve her yola gelebilen bir lastik gibi geldi. Yine de bunlar ilk izlenimler, her zaman icin ilk intiba yaniltici olabilir. Benim PO konusunda az tecrubem var (sadece 1 kez oynadim su ana kadar :))), o yuzden hemen gaza gelmeyin...
Titreme basladi bende.. :lol:

1. Benim Spinpower'lar hakkaten yumusak ve gayet spinli lastiklerdir

ovunmek gibi olmasin..:))

2. Aradaki spin farki, hareketin icrasi dogru yapildiginda cok hissedilmiyor.

ben de sendeki spinpower lastiklerin gercekten cok spinli olduklarini zannetmistim.. kisa tirtil gibilerse.. G2uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....:)))

Gönderim Zamanı:
yoksa orta uzunlukta mi tirtillari, half long gibi yani.. bak iste biraz da olsa kendimi bu lastige yakinlasiyor hissettim..:)))

Eğer bir miktar uzun tırtıl etkisi yapan kısa tırtıl arıyorsan Tibhar Speedy Soft D.Tecs i denemelisin. Ben ilk çıktığında almıştım ve uzun tırtıla benzediği ve biraz kontrolsüz olduğu için bıraktım. Konrolsüz ifadesi benim alışkın olduğum kısa tırtıllara oranla. Yine de uzun tırtıla göre daha kontrollü idi.

Speedy Soft D.TecS

The D.TecS technology (Dynamic Technology with Samsonov) has been well tried and tested and has resulted in being a great success. So TIBHAR decided to incorporate it into the famous Speedy Soft short pimple rubber and obtained surprising results: short pimples are not only faster during the game; the D.TecS technology makes them even more dangerous and much more disturbing. Your opponent will have much more difficulty-playing block or counter balls now!

Gönderim Zamanı:
acaba bir gun Ertanla bulussan da raystorm ile karsilastirsaniz mi?.. hangisi daha spinli ogrenirdik..
Demin attim oyle bir mesaji zaten... :))

Titreme basladi bende..

Anlasilan o ki sen bu yeni nesil PO'lara epey sardin... :D: Violin'in arkasinda bir Tornado ultra veya bir Raystorm olsa ne sen olurdu yurdumuz dimi... :lol:

trouble effect'i pek onemli degil sadece servisin gorunumu acisindan..:))
Ben bu yoruma "hehe, tabii, tabii..." deyip geciyorum... :))

feint bir long pimple lastik (uzun tirtil).. yoksa orta uzunlukta mi tirtillari, half long gibi yani.. bak iste biraz da olsa kendimi bu lastige yakinlasiyor hissettim..:)))

yok, yok degil. Ben feint'i iki versiyonlu zannediyordum, kisa tirtili olan ve uzun tirrtilli diye. PO konusunda pek tecrubem olmadigini soylemistim dimi?! Ama yok sen beni dinlemedin, illa ki yorum diye tutturdun... :lol: Neyse, haliyle feint uzun tirtilli oldugundan benim lastigin tirtillarinin ondan cok daha kisa olmasi surpriz sayilmamali. :)) Tirtillari bence orta uzunlukta degil, kisa. Ama dedigim gibi trouble effect yuksek...

Eh, butun bunlardan sonra elinin titremesine mani olabilirsen ben de bir sey bilmiyorum.

Violin tahta, G2 Fh'de, Bh'de de su yeni nesil PO'lardan... Yuru be Dadanagast...

Gönderim Zamanı:
2. opsiyon (mu acaba): Dr. Neubauer Tornado Ultra 2.0 mm
ben henuz birsey yazmadim sonucta nasil oynarim diye ama..:)))

sen hangisinin bh'inde kullanmayi dusunuyorsun, re-impact mi violin mi? :lol:

Eh, butun bunlardan sonra elinin titremesine mani olabilirsen ben de bir sey bilmiyorum.

biliyorsun valla arsun..:))) olamam..

Ben bu yoruma "hehe, tabii, tabii..." deyip geciyorum... :))
trouble effect'i ben yaratirim zaten oyunumla, o yuzden pek onemli degil..:))

Eğer bir miktar uzun tırtıl etkisi yapan kısa tırtıl arıyorsan Tibhar Speedy Soft D.Tecs i denemelisin. Ben ilk çıktığında almıştım ve uzun tırtıla benzediği ve biraz kontrolsüz olduğu için bıraktım. Konrolsüz ifadesi benim alışkın olduğum kısa tırtıllara oranla. Yine de uzun tırtıla göre daha kontrollü idi.

aslinda yarin olsun birde bildigim bir yer var, bu lastigin ucuza oldugu.. acip bir telefon ellerinde kalmismi diye soracagim..

aslinda uzun tirtil etkili kisa tirtil cok hos bir fikir.. neden uzun tirtil etkili bir duz lastik de yapmazlarki..:))))

Gönderim Zamanı:
trouble effect'i ben yaratirim zaten oyunumla, o yuzden pek onemli degil..:))
Tevazu ne kadar guzel bir ozellik degil mi? :lol:

sen hangisinin bh'inde kullanmayi dusunuyorsun, re-impact mi violin mi?

:lol:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 482 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..