Jump to content
Masatenisi.org Forum

Yeni Logolar

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Bence de bir ve iki güzel olmuş ama benim yaptıklarım boşuna oldu galiba :uzgun::uzgun:

Gönderim Zamanı:
Bence de bir ve iki güzel olmuş ama benim yaptıklarım boşuna oldu galiba

Bence bosuna olmadı. İki farklı tasarım yapalım. Sade ve çinceye benzeyen yazılı olsun. İsteyen istediğini alsın.

Gönderim Zamanı:

en guzeli oyle olur herhalde.. ben sahsen cinceye benzeyen yaziyi cok begenmistim.. eminim bircok kisi de sevmistir o yazi seklini.. diger yandan ertan'in hazirladiklarindan bazilarida cok guzel.. iki farkli tasarim olmasi cok iyi olur..

Gönderim Zamanı:
Arno 5'i T-shirt 2 formatında görebilir miyiz?

Hemen geliyor ...

Tshirt 9

post-2-1084519845_thumb.jpg

Gönderim Zamanı:
Teşekkür ederim. Merakla bekliyorum.

Hemen geliyor dediğim anda gelmişti zaten!

Gönderim Zamanı:

Bu işte bir yanlış anlaşılma var galiba. Arno'nun 12 05 2004, 07:30'da gönderdiği Çince'ye benzeyen ve küçük harflerle yazılmış olanı kastetmiştim. Merakla beklemeye devam ediyorum. :D:

Gönderim Zamanı:

Bence de Şu Çinceye benzeyen yazıyı bir t-shirt üzerinde görsek iyiy olur Ertan Bey.

Gönderim Zamanı:

tamam iste.. tshirt'umuzu bulduk diyecek miyiz? veya en azindan iclerinden biri bu olacak..

Gönderim Zamanı:
tamam iste.. tshirt'umuzu bulduk diyecek miyiz? veya en azindan iclerinden biri bu olacak..

Evet, içlerinden biri bu olmalı...

Teşekkürler Arno ve Ertan Bey..

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ertan bey tişörtler birbirinden güzel zaten bende sizi tebrik etmek istiyordum.bu vesileyle amacıma ulaştım :gulumse:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 557 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..