Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

DHS Hurricane Kıng tahta kullanan var mı? Almayı düşünüyorumda? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi

Gönderim Zamanı:
DHS Hurricane Kıng tahta kullanan var mı? Almayı düşünüyorumda? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi

Biraz konu dışı olacak ama bence almayın. O parayı hakecek bir tahta olmadığını düşünüyorum. Hiçbir yabancı forum'da o yönde bir yorum okumadım. Zaten W Liqin de bu tahtayla oynamıyor.

Gönderim Zamanı:

W liqin oynuyo diye istiyordum aslında yorumunuz için teşekkür ederim.

Gönderim Zamanı:
W liqin oynuyo diye istiyordum aslında yorumunuz için teşekkür ederim.

Çeşitli turnuvalarda çekilmiş fotoğraflarda WLQ'in tahtasının Stiga Offensive CR olduğu gözüküyor. Ama sapı H King sapı :). Pazarlama aldatmacası.

Gönderim Zamanı:
Biraz konu dışı olacak ama bence almayın. O parayı hakecek bir tahta olmadığını düşünüyorum. Hiçbir yabancı forum'da o yönde bir yorum okumadım. Zaten W Liqin de bu tahtayla oynamıyor.

Emre beyle aynı fikirdeyim.Kendini kanıtlamamış hiçbir tahtaya o para verilmez.Forumda birçok tahta üzerinde fikirler var bence kendini kanıtlamış bir tahtayı seçin.

Gönderim Zamanı:

timo boll spirit de kendini kanıtlamış olarak gözüküyo da aslında yavaş bir tahta.Bir de bu çinliler nasıl stiga tahtalara ulaşıyolar anlamadım W liqinin stiga kullandığı gerçek mi komplo teorisi mi?Çünkü çinliler yüzünden insan ister istemez dhs ye sempati duyuyor.

Gönderim Zamanı:
Emre beyle aynı fikirdeyim.Kendini kanıtlamamış hiçbir tahtaya o para verilmez.Forumda birçok tahta üzerinde fikirler var bence kendini kanıtlamış bir tahtayı seçin.

sevdiğim bir abimin bana söylediği bir deneyimini aktarayım size. maze ve king tahtanın sıfır lastiksiz hallerine sırayla havadan top bırakmış ve mazede sağa sola giden top king de seke seke durmuş. ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama elimde param olsa değer bence king almaya

Gönderim Zamanı:
sevdiğim bir abimin bana söylediği bir deneyimini aktarayım size. maze ve king tahtanın sıfır lastiksiz hallerine sırayla havadan top bırakmış ve mazede sağa sola giden top king de seke seke durmuş. ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama elimde param olsa değer bence king almaya

Stiga tahtaların ambalajlarının üzerinde "Official blade supplier of China National Team" yazıyor. O yüzden Stiga tahtalara ulaşmaları doğal. Önceden de aynı tarz sponsorluğu Avalox yapıyordu.

Benim okuduklarıma göre de king, boll spirit'den yavaş bir tahta. Dolayısıyla maze'den de yavaştır. Boll Spirit'in yavaş bir tahta olduğuna katılmıyorum. Üstüne koyduğunuz doğru lastik, tutkal ve teknikle hiçbirzaman hız eksiği hissettirmeden oynanabilir. Zaten şampiyonlar arasında 1-2 kişi dışında ondan hızlı tahta kullanan da yok. Çinliler zaten 5 - 7 kat ağaç tahtalarla (Avalox P700, Stiga Energy, Yasaka Extra vs.) oynuyorlar . Bu durumda onların hali vahim. :) Açıkçası ülkemizde neden bu kadar hızlı tahta aşkı var anlamıyorum. 10-15 yaşında minikler karbon tahtalar, bryce lastiklerle oynuyor şaşırıyorum. Hızlı tahta bu kadar gerekli mi? Özellikle tekniği gelişmekte olan oyuncular için negatif etkisi olmuyor mu? Kusura bakmayın konuyu çok saptırdım ama gerçekten merak ediyorum.

Gönderim Zamanı:
Stiga tahtaların ambalajlarının üzerinde "Official blade supplier of China National Team" yazıyor. O yüzden Stiga tahtalara ulaşmaları doğal. Önceden de aynı tarz sponsorluğu Avalox yapıyordu.

Benim okuduklarıma göre de king, boll spirit'den yavaş bir tahta. Dolayısıyla maze'den de yavaştır. Boll Spirit'in yavaş bir tahta olduğuna katılmıyorum. Üstüne koyduğunuz doğru lastik, tutkal ve teknikle hiçbirzaman hız eksiği hissettirmeden oynanabilir. Zaten şampiyonlar arasında 1-2 kişi dışında ondan hızlı tahta kullanan da yok. Çinliler zaten 5 - 7 kat ağaç tahtalarla (Avalox P700, Stiga Energy, Yasaka Extra vs.) oynuyorlar . Bu durumda onların hali vahim. :) Açıkçası ülkemizde neden bu kadar hızlı tahta aşkı var anlamıyorum. 10-15 yaşında minikler karbon tahtalar, bryce lastiklerle oynuyor şaşırıyorum. Hızlı tahta bu kadar gerekli mi? Özellikle tekniği gelişmekte olan oyuncular için negatif etkisi olmuyor mu? Kusura bakmayın konuyu çok saptırdım ama gerçekten merak ediyorum.

eee emre abisi artık hepsi oyunu geliştirmekten çok malzemenin sağlayacağı avantajdan faydalanmak istiyor. fark etmedikleri nokta malzemenin belli bir yere kadar olduğu. o noktadan sonra iş yine oyuncuya düşüyor

Gönderim Zamanı:

sevgili emel, ben de dhs ve çin milli takımından dolayı hurricane wl off+3 tahta aldım, tahtanın özelliklerine bakarsan ondan hızlı tahta yok gibi, ama üzerine plazma 470 ve tg3'ü hızlandırıcı solusyonla takıp oynadığımda gerçekten hayal kırıklığına uğradım, kontrol mükemmel ama hız benim isteklerime cevap vermedi. king nasıl bilmiyorum ama çin milli takımının hem lastik hem de tahta olarak özel üretim kombinasyonla oynadıklarını düşünüyorum. piyasada satılanların uzaktan yakından orjinalleriyle alkası yok bence.

şimdi boll tricarbon kullanıyorum sana da tavsiye ederim

Gönderim Zamanı:

10 yıl kadar gergely kullandıktan sonra timo boll çok kötü gelmişti.Hızlı tahta istiyorum çünkü özellikle küçük hareketlerle topa yön vermek kolay oluyo daha çok hissetmek zorunda kalıyosun. daha çabuk karar vermen gerekiyo ve daha zevkli oynaması.Malzeme hevesi doğrudur bu yıllardır görmemişliğimizden kaynaklanabilir.Şimdi daha çok firma daha çok seçenek daha uygun fiyatlar var.Malzemeye bağlı kalmak doğru değil tabi ki ama eğlenceli hale getiriyo.

Gönderim Zamanı:
10 yıl kadar gergely kullandıktan sonra timo boll çok kötü gelmişti.Hızlı tahta istiyorum çünkü özellikle küçük hareketlerle topa yön vermek kolay oluyo daha çok hissetmek zorunda kalıyosun. daha çabuk karar vermen gerekiyo ve daha zevkli oynaması.Malzeme hevesi doğrudur bu yıllardır görmemişliğimizden kaynaklanabilir.Şimdi daha çok firma daha çok seçenek daha uygun fiyatlar var.Malzemeye bağlı kalmak doğru değil tabi ki ama eğlenceli hale getiriyo.

Emel Hnm. Gergely'den daha hızlı birşey olsun diyorsanız W.Schlager tahta belki size uygun olabilir. Butterfly'in en hizli tahtasi büyük ihtimalle. Bunun yanında Joola R1 ile MC1 de cok hizli.

Gönderim Zamanı:

özellik olarak butterflyın bilinen en hızlı tahtası boll tricarbon. üzerine üzerine plazma yada bryce gibi high tension lastik taktın mı zaptetmek zor ama verdiği keyif mükemmel

tavsiye ederim

• 9 months later...
Gönderim Zamanı:

Hem King, hem schlager, hem gergely, hem photino, hem amultart, hem de mizutani jun sahibiyim.

King off++ sınıfında gösterilse bile off'dan biraz daha yavaş bir tahta. Yani pazarlama taktiği.

Schlager ise gerçekten hızlı bir tahta güzel bir hisse sahip,

Gergely zaten yılların tahtası, hızlı ve çoğu isteğe cevap verebiliyor.

Photino ve Amultart zaten süper hızlı tahtalar, schlager gibi ama bence daha iyiler,

Mizutani Jun ise çok hızlı ve aynı zamanda kontrol sağlayabilen müthiş bir tahta. Üstünde yumuşak bir katman var. Diğer klasikler gibi sert hinoki değil.

Benim favorim Mizutani Jun, seçim senin...

Gönderim Zamanı:
geçen 1 sene içinde h.king alan ya da deneyeniniz oldu mu ? olduysa fikirlerinizi paylaşın =)

Çok ince ve zarif bir tahta ama biraz yavaş kalıyor. Sapı kullanışsız bence çünkü sap ile oval bölgenin geçiş yeri enine çok geniş. Ama hayal kırıklığı bence.

Gönderim Zamanı:
Bora'cım bırak artık bu Hurricane King sevdasını. Lanetli o tahta :)

Sayın Looper için,

DHS Hurricane KING krizini atlatma çaresi :

Tahtanın ismini Türkçeye çevirip bir daha bakalım:

"De-Ha-Se Kasırga Kralı"

Ne oldu şimdi? Havası biraz söndü di mi?

Cümle içinde de kullanalım bakalım nasıl oluyor:

"Oğlum, De-Ha-Se kasırga kralı aldım geçen. Sınırlı sayıda üretilen tahtalardanmış. Ben de sınırlı sayıda bulunan tüketicilerden olduğumdan bi koşu gidip aldım hemen. Wang Liqin'in tahtasıymış. Ama aslında değilmiş. Hızı 12 yazıyor ama off artı artı artı değilmiş. Bir de 222 kağıt saymışım ki sorma çok memnunum göbek atıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :gulumse:

Gönderim Zamanı:

ArkadaşLar merhaba..

Bence de değmez fiyatına göre..

Ama illa da ben alıcam çok denemek istiyorum diyorsanız ya 2. elini bulun alın,

ya da bu tahtayla oynayan bi arkadaştan (forumdan vs) denemek için rica edin (o:

Sevgiler..

Gönderim Zamanı:
Sayın Looper için,

DHS Hurricane KING krizini atlatma çaresi :

Tahtanın ismini Türkçeye çevirip bir daha bakalım:

"De-Ha-Se Kasırga Kralı"

Ne oldu şimdi? Havası biraz söndü di mi?

Cümle içinde de kullanalım bakalım nasıl oluyor:

"Oğlum, De-Ha-Se kasırga kralı aldım geçen. Sınırlı sayıda üretilen tahtalardanmış. Ben de sınırlı sayıda bulunan tüketicilerden olduğumdan bi koşu gidip aldım hemen. Wang Liqin'in tahtasıymış. Ama aslında değilmiş. Hızı 12 yazıyor ama off artı artı artı değilmiş. Bir de 222 kağıt saymışım ki sorma çok memnunum göbek atıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :gulumse:

Bora'nın Wang LiQin saplantısı geçmek bilmiyor maalesef. Adamı gençler madara ediyorlar yaşlandı diyorum dinlemiyor. Wang Hao dünya sıralamasında birinci değil mi şu an? DHS Dipper tahta niye almıyor kimse ? :) Ucuz diyedir herhalde.

Gönderim Zamanı:
Bora'nın Wang Liqin saplantısı geçmek bilmiyor maalesef. Adamı gençler madara ediyorlar yaşlandı diyorum dinlemiyor.

wang liqin yenilebilir fakat mağlup edilemez. (ne laf ettim ama..)

tahtadan lif kopması ve kopan liflerin lastiğe yapışması beni sinir ediyor. ayrıca içi boş sap olayı, kullandığım ağır lastiklerle beraber negatif etkisini iyice gösteriyor. kaliteli, sağlam, off cr ayarında bir tahta arıyorum ve yıllarca kullanmak istiyorum. umarım derdimi anlatabilmişimdir :lol:

Gönderim Zamanı:

Veya 50-60 ytl'ye dandoy'dan bir tane da WRB olmayan CR alırsın, lastik yapıştırmadan bana verirsin, ben ona lif atmama garantili olarak gelin gibi teslim ederim. Biraz su bazlı vernik ve 400 - 1000 numara zımparanın yapamayacağı güzellik yok.

Gönderim Zamanı:

h.king i olan biri varsa noolur 1 tur versin vallahi geri vericem. (bisiklet mi la bu) noolursunuz denemek istiyorum şu tahtayı. vallahi şiştim.

Gönderim Zamanı:

üstünde bryce speed fx lastikle bir kaç vuruş yaptım ve hayal kırıklığı sanırım bu tahtayı kullananforumda boozy die bir üyemiz var onun raketiydi bryce speed fx ve hking beni tam bir hayal kırıklığna ugrattı diyebilrm ben o mancınık etkisini büyük olacağını sanmıstım fakat tahta baya yavas geldi offansive cr daha hızlıdır diebilirim

Gönderim Zamanı:
h.king i olan biri varsa noolur 1 tur versin vallahi geri vericem. (bisiklet mi la bu) noolursunuz denemek istiyorum şu tahtayı. vallahi şiştim.

Sen al, biz senden isteyelim 1 tur. Ben de Yasaka Ma Lin Extra Offensive'i bir tur veririm.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 508 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..