Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

oynamak isteyen arkadaş varsa akşamları ve haftasonu oynayabiliriz

Gönderim Zamanı:

merhaba ben serdar..

telini verirsen ararım, akşamları oynarız..

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

öncelikle 1 senelik öss molasından sonra herkese meraba :) kocaeli üniversitesini kazandım.oynamak isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum ;)

Gönderim Zamanı:
ben umuttepedeyim, son senem, sene içi görüşüp antrenman yapabiliriz.....

çok iyi olur.yalnız benim daha ilk senem ve anıtparkta hazırlık okucam o yüzden çok sık gelemeyebilirim umuttepeye.ama gelirim genede.çok memnun oldum tanıştığımıza

Gönderim Zamanı:

yorumlar 2 sene öncesine ait ama bende kocaeli üniversitesini yeni kazandım.sizlerle oynamak isterim

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Türkiye'nin en kalabalık 2. üniversitesinde masa tenisi oynayan yok mu yani ????

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

slm ben bu sene kazandım masa tenisinde kendimi dahada gelistirmek istiyorum oynamak isteyen arkadaslar warsa bana ulassın!!!

Gönderim Zamanı:

çok iyi olur.yalnız benim daha ilk senem ve anıtparkta hazırlık okucam o yüzden çok sık gelemeyebilirim umuttepeye.ama gelirim genede.çok memnun oldum tanıştığımıza

slm bendeanıtparkayım masa tenisi oynıcak birilerini arıyorum tanısalım oynayalım walla super olurr!! mesaj atarsan sevinirim

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

bende oynamak isterim.iyi olmamakla birlikte antreman yapabilirim sanirim:)kendimi gelistirmek istiyroum ozellikle.yardimci olabilecek varsa umuttepe yada merkezde farketmez,cogu zaman oynayabilirm

Gönderim Zamanı:

bende oynamak isterim.iyi olmamakla birlikte antreman yapabilirim sanirim:)kendimi gelistirmek istiyroum ozellikle.yardimci olabilecek varsa umuttepe yada merkezde farketmez,cogu zaman oynayabilirm

furkan kadar bilmesem de masa tenisi çok hoşuma gidiyor:D :D kendimi geliştirmek istiyorum kocaeli de oynanabilecek yer ve arkadaş arıyorum.....furkan bulsak şöle bir iki arkadaş değil mi ne güzel olur..

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Kocaeli Üniversite'sinden mezunum ve Gebze'de oturuyorum.Oynamak isteyenler bana ulaşsınlar...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Kocaeli Üniversite'sinden mezunum ve Gebze'de oturuyorum.Oynamak isteyenler bana ulaşsınlar...

slm bende gebzede oturuyorum ama antreman yapacak yer bulmakta zorlanıyoruz GYT de yer varmı bilgin tanıdığın varsa bir kaç ayda çok şey öğreniriz yaz bana buluşalum

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaslar, is icin 2-3 aylik sure ile Kocaeli'ndeyim. Orta derecede oyuncuyum, pratik yapacak arkadaslar ariyorum. Ilgilenen arkadaslar yazarlarsa gorusebiliriz.

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

ArkadaşLar Derincedeyim.Kendimi geLiştirmek adına bende oynamak istiyorum.İLgiLenen arkadaşLar oLursa haberLeşeLim.

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

konu braz eski ama ben karaürseldeym. gazanferbilge myo. iyi robot görevi görürüm :) bana partner lazım arkadaşlar. izmit merkezde olur fark yapmaz

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

furkan kadar bilmesem de masa tenisi çok hoşuma gidiyor:D :D kendimi geliştirmek istiyorum kocaeli de oynanabilecek yer ve arkadaş arıyorum.....furkan bulsak şöle bir iki arkadaş değil mi ne güzel olur..

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Umuttepedeyim ben de arkadaşlar orta seviye bir oyuncuyum,ilgilenen varsa haftanın belli günlerinde antrenman yapmak isterim.tıp fakültesinde boş masa sürekli var.ders yoğunluğu sebebiyle akşam üzeri müsait oluyorum.

• 3 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 181 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..