Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Camiamizdan Bir Yildiz Daha Kaydi!Yıllarca İTÜ takımında kulüpler arası maçlarda oynayan aynı takımda beraber oynadığımız takım arkadaşım, Kuruluslararasi Masa Tenisi Takimlarindan İTÜ'nun değerli oyuncularindan ve sevgili dostum Prof. Dr. Mehmet Sait Turkoz bugun ( 16.10.2007 ) vefat etmistir. Cenazesi yarin ( 17.10.2007 ) Saat: 11.30 da ITU Taşkişla binasinda yapilacak torenle defnedilecektir.Kendisine Tanri'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabirlar dileriz.

Guest Tanju Cansever
Gönderim Zamanı:

Remzi abi, hepimizin başı sağolsun. Kendisini tanımıyorum ama üzülmemek elde değil..

Gönderim Zamanı:

Ben de yeni duydum çok üzüldüm. Mehmet Sait Türköz çok sevdiğim, değer verdiğim özel bir insandı. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Gönderim Zamanı:

Sait Bey aynı zamanda üniversitede bizim elektronik hocamızdı. Kendisiyle 1 kere maç yapmışlığım vardır, onu da kaybetmiştim. Vefat ettiğini duyunca ben de çok üzüldüm. Yaşı genç sayılırdı, ama ölüm yaşa bakmıyor.

Allah kendisine gani gani rahmet eylesin, amin.

Gönderim Zamanı:
Camiamizdan Bir Yildiz Daha Kaydi!Yıllarca İTÜ takımında kulüpler arası maçlarda oynayan aynı takımda beraber oynadığımız takım arkadaşım, Kuruluslararasi Masa Tenisi Takimlarindan İTÜ'nun değerli oyuncularindan ve sevgili dostum Prof. Dr. Mehmet Sait Turkoz bugun ( 16.10.2007 ) vefat etmistir. Cenazesi yarin ( 17.10.2007 ) Saat: 11.30 da ITU Taşkişla binasinda yapilacak torenle defnedilecektir.Kendisine Tanri'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabirlar dileriz.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabirlar versin .

Gönderim Zamanı:

tüm masatenisi camiasının başı sağolsun yeni duydum kederli ailesine allah sabır versin.

iyi ve değerli insanların kaybı insanı çok üzüyor.

Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin. Ailesine, tüm masa tenisi camiasına ve sevenlerine sabır dilerim.

Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

KTM

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Allah rahmet eylesin.siteye yeni katildim.ama rahmetin zamani olmaz.saygiyla..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 463 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..