Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

c.tesi günü okmeydanı masa tenisi salonunda tek maçları yapıyoruz.her düzeyden oyuncuya açık olan turnuvaya katılmanızı beklerim.gerçekten çok güzel maçlar oluyor..

Gönderim Zamanı:

Herkese basarilar. Uzun suredr sakatim. Dizimdeki problem operasyonsuz duzelecege benzemiyor. Iyi durumda olsaydim kesin katilirdim. Genede imkanim olursa turnuvaya ugramaya gayret edecegim.

Gönderim Zamanı:
c.tesi günü okmeydanı masa tenisi salonunda tek maçları yapıyoruz.her düzeyden oyuncuya açık olan turnuvaya katılmanızı beklerim.gerçekten çok güzel maçlar oluyor..

Fulya Hanim, turnuvada eleminsayon sistemi gruplara ayrilarak mi oluyor? Yoksa, tek mac yaparak mi eleniyor? Eger, tek maca gore eleme usulu ile turnuva yapiliyorsa cok az mac yaparak turnuvaya veda ediliyor. Tabi bu benim gibi profesyonel olmayanlar icin gecerli.

Saygilar.

Gönderim Zamanı:

Önce 4'lü grup maçları yapılıyor. Grupta ilk ikiye girenler üst gruba çıkarak tek maç eleme sistemine geçiliyor. Grupta 3. olanlar ise alt grupta(consolation) tek maç eleme sistemi ile oynuyorlar.

Gönderim Zamanı:

UPS'deki sisteme benzemis. Orada 5 li guruplar yapılıyordu. Tesekkurler.

Gönderim Zamanı:
UPS'deki sisteme benzemis. Orada 5 li guruplar yapılıyordu. Tesekkurler.

ups de nasıl oynanıyor bilmiyorum ama bizim yıllardır uyguladığımız bir sistem.uluslararası turnuvalar da bu formatta.gerek avrupa şampiyonası gerekse dünya şampiyonalarında 4 er kişilik gruplar olur.mehmetin de bahsettiği gibi grupta ilk 2 ye girenler kazananlar grubunda eleme usulüne göre,3 ve 4.lerde kendi aralarında ve yine eleme usulü oynarlar.

sonunda ilk 4 ve kaybedenler arasında ise 1. belli olur.umarım en kısa zamanda iyileşir ve aramıza katılırsın...

Gönderim Zamanı:

Tesekkuler. Bilgilendirme icin de ayrica tesekkur ederim.

Gönderim Zamanı:

Okmeydanı derken, Okmeydanı Cemal Kamacı Spor Tesislerini Kastetmiyorsunuz Değil mi? Ordan masaları kaldırdıkları (onların tabiriyle) BEŞ sene olmuş... Maçları nerde yapıyorsunuz? Bir de yaklaşık kaç kişi katılıyor? En yakın hangi tarihte yapılacak? Teşekkürler....

Gönderim Zamanı:

cemal kamacının bitişiğindeki ito anadolu ticaret lisesinin salonu.

bu cumartesi hem salon açılışı hemde tekrar turnuva düzenlenecektir.

yaklaşık 30- 50 arası katılım olmaktadır şimdilik.

Gönderim Zamanı:

Mustafa Abi,

Sakatligim biraz ciddi idi. Hala iyilesemedim. Uygun zamanda tekrar doktora gidip sakatligin durumunu ogrenecegim. Genede eskiye gore iyiyim en azindan dizlikle oynayabiliyorum. Yavas yavas tekrar oynamaya basliyacagim.

Gorusmek uzere...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 410 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..