Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda antreman yapıyoruz. Salon hergün 20.00 a kadar açık (pazar dahil) İyi oynayanları bekleriz. Katılmak isteyenler benimle irtibata geçsinler; omerkuloglu_61@hotmail.com

• 3 months later...
Guest suat başaran
Gönderim Zamanı:

antrenman yapacağım kişiler arıyorum bana en kısa sürede ulaşırsanız sevinirin suat_basaran@mynet.com

• 8 months later...
Gönderim Zamanı:

Her çarşamba KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında antreman yapıyoruz. (genelde 1 no'lu masada) iyi seviye oyuncuları bekliyoruz. Saatlerde değişiklik olursa burdan bildiririm.

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar iyi günler ben Trabzonda yaşıyorum adım İbrahim sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım hafta içi saat 4.30 dan sonra hafta sonu ise istediğiniz zaman kampüste antraman yapabiliriz mesajlarınızı bekliyorum...

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Mrb,

Ben Bayburtta Astsubay olarak görev yapıyorum,

Aralık ayı içinde Doğu Karadeniz En iyi 12'ler Şampiyonası yapcaz...

İnşallah Trabzonda bu vesile ile tanışırız :P:

Hakan Hocam ve Muhammed Hocam Trabzon için çalışmaya devam ediyolar,

bu da biz masatenisi severleri sevindiriyo tabi...

• 3 years later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba arkadaşlar Trabzon'da yaşıyorum aynı zamanda KTÜ de okuyorum antrenman yapmak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçsin

koraygraphic@gmail.com

Merhaba koray , ben de trabzon da ktü deyim, yeni başladım. Masa tenisini uzun bir süredir oynuyorum ve burda antreman yapabileceğim kişi/kişiler i arıyorum. Mail adresim kaanirez@gmail.com. ilgilenen arkadaşlar bana mail atarsa yada konuya devam ederse memnun olurum.

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

Her çarşamba KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında antreman yapıyoruz. (genelde 1 no'lu masada) iyi seviye oyuncuları bekliyoruz. Saatlerde değişiklik olursa burdan bildiririm.

ömer abi ktü de kaç masa var

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 176 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..