Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 2 years later...
Gönderim Zamanı:

bu sene kazandım uludağ ünv. bnde antreman yapcak birilerini arıyorm ismim önder

Gönderim Zamanı:

bu sene kazandım uludağ ünv. bnde antreman yapcak birilerini arıyorm ismim önder

selamlar önder kardeş. aynı şekilde bende oynayacak yer ve partner aramaktayım.öncelikle sorun oynayacak yer ve zamanla ilgili. şayet bir yer bulabilirsek oynayabiliriz. tel:0532 627 35 89

Gönderim Zamanı:

gökhan abi merkezde stadın arkasında ki spor salonunda oynayabiliriz bn ikinci öğretimim o yüzden gündüzlerim boş

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Selamlar,

Bursa'dayım ve oyun arkadaşı arıyorum :)

omeraydin87@hotmail.com

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Uludağ Üniversitesini bu sene kazandım.Okul takımında oynamak istiyorum.Bu konuda iletişime geçebileceğim birisi var mı?

Ayrıca Görükle'de kalıp masatenisi oynamak isteyen arkadaşlar mail adresimi ekleyebilirler:

ccburak@hotmail.com

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

burak kardeşim bende görüklede oturuyorum 2 sınıfım msnini ekledim ordan bi konuşalım bi hafta sonu oynayalım senle

Gönderim Zamanı:

kardeşim ben görüklede oturuyorum msn adresim ceza_19191@hotmail ekle hafta sonları oynalım bi yerde

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Yazışmaların üzerinden yaklaşık iki sene geçmiş ama soralım bakalım. Önümüzdeki iki hafta Bursa'da olacağım.Nerelerde ve kimlerle oynayabilirim?

Gönderim Zamanı:

Yazışmaların üzerinden yaklaşık iki sene geçmiş ama soralım bakalım. Önümüzdeki iki hafta Bursa'da olacağım.Nerelerde ve kimlerle oynayabilirim?

Sevgili rozmen,Bursa Dikkaldırım spor salonunun alt katında derneğimiz olup,hergün hafta içi 18.00 dan sonra,hafta sonları 13.00 dan sonra ordayız,bekleriz..Selamlar..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ersun Bey ilginize teşekkür ederim. Çarşamba Aydın'dan Bursa'ya geleceğim. Her gün orada mısınız ? Olmadı özelden bir irtibat telefonu bırakırsanız görüşmek isterim.

Gönderim Zamanı:

Ersun Bey ilginize teşekkür ederim. Çarşamba Aydın'dan Bursa'ya geleceğim. Her gün orada mısınız ? Olmadı özelden bir irtibat telefonu bırakırsanız görüşmek isterim.

05052597683 ...Geldiğinizde arayın ,beraber gideriz salona..Görüşmek üzere..

Not: Telefonum 7/24 masa tenisi sevenlerin hizmetine açıktır, her zaman beklerim..Herkese Selamlar..

• Beğen 1
  • 5 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 507 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..