Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar ben 16yaşında masatenisiseverim son zamanlarda bu oyunu sık oynadığım için iyi bir raket almaya karar verdim

oyun tarzımı kısaca anlatıyım:Masa yakınında ani bloklar ve kontrollü şutlarla sayı bulmaya çalışıyorum masanın

uzağında kalıncada oyunu çabk bırakmıyorum kesmelerle tutunmaya çalışıyorum

yani hızlı ve kontrollü bir raket istiyorum

öğrenci olduum içinde bütçem öyle aman aman değil:)bana önerebileceğiniz hazır raket veya kombinasyon varmı

Gönderim Zamanı:

bu kadar hızlı cevap geleceğini düşünmemiştim ilgin için teşekkürler bide bu all all+ off off+ gibi sınıfların nelei kastettiğini anlatırsan sevinirim:D

Gönderim Zamanı:

hız yönünden açıklayayım

all kontrollü orta hızda

all + kontrollü biraz daha hızlı

off kontrollü yüksek sayılabilecek hızlı

off+ düşük kontrol yüksek hız

Gönderim Zamanı:

çok teşekkürler izmirdenim bide lastik kalınlığım nasıl olmalı

Gönderim Zamanı:

kaliteli ve uygun fiyatlı kombi istiyorsan ;

dhs hurricane wl off tahta ( 50 ytl civarı)

dhs tg3 tanesi 24 ytl

ben bu kombinasyonu kullandım. tavsiye ederim. eğer daha ucuz düşünmek istersen;

yinhe h2 tahta (35 ytl)

yinhe venüs 2.0 ( 25 ytl high tension)

yinhe mercury 2.0 (10 ytl)

bu kombide hız ve kontrol açısından ii

daha ucuza sıfır bulman zor. o zaman 2. el az kullanılmış sorarsın forumdaki arkadaşlara.

bol şans

bu arada önerdiğim bu kombinasyonlar hızlı ve kontrolu gerçekten çok ii

Gönderim Zamanı:
...

yinhe mercury 2.0 (10 ytl)

bu kombide hız ve kontrol açısından ii

...

bu arada önerdiğim bu kombinasyonlar hızlı ve kontrolu gerçekten çok ii

Forumda kalabalık yapmamak ve konu dışı olmasını istemezdim ama, uyarma ihtiyacı hissettim.

"ii" ??

Lütfen biraz daha dikkatli.

Saygılar

FORUM KURALLARI

...

12. Yazılan mesajların herkes tarafından okunulacağı düşünülerek “chat” veya “sms” kısaltmaları kullanılmamalıdır. Mesajların okunmasını zorlaştıracak şekilde tamamen büyük harf kullanılmamalı ve büyük/küçük harfler karıştırmamalıdır.

...

Gönderim Zamanı:

DHS magician all m03 tahta,

forhandde dhs tnt 2.2 mm

backhande dhs g 666 2.0 mm ilk defa kombine alanlar için ideal, dhs kenar bandı yapıştırılı

raket yeni hiç vuruğu çiziği yok, çok az oynandı (2-3 kez), ilçedeki tek partnerim askere gideceği için satmaya karar verdim, pazarlıklı 65 YTL'ye pazarlıksız 60 YTL'ye veririm.

eğer kafana yatarsa

mail adresim (turam66@hotmail.com) mail atabilirsin

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Tahta + Lastik ayrı kombinasyon yerine biz amatörler için tavsiye edeceğiniz Butterfly raket hangisidir?

Gönderim Zamanı:
bulabildiğin en ucuz all+ tahta üzerine(joola stiga donic vs alabilirsin forumda arat) bir tarafa dhs h3 diğer tarafa sriver fx dene. Sonra hangisini seversen öyle devam edersin...

peki bu h3 ilk defa kombine alacak birisi için hızlı değilmi sizce, ayrıca ağırlığıda fazladır, üstekil Türkiyede 2.2 mm'den incesi de yok bildiğim kadarıyla

Gönderim Zamanı:
primorac 7000 var butterfly ama onu alacağına 100 ytl veya daha altına iyi kombinasyonlar bulabilirsin

Bu raket 65 YTL civarına satılıyor nette. benim için uygun. Birde Stiga denen bir marka var, primorac'ın eşdeğeri stigada hangi modele denk gelir acaba? Saygılarımla

Gönderim Zamanı:
Bu raket 65 YTL civarına satılıyor nette. benim için uygun. Birde Stiga denen bir marka var, primorac'ın eşdeğeri stigada hangi modele denk gelir acaba? Saygılarımla

kardeş hazır raket alacaksan sakın ola stiga mtiga alma, ben aldım çok pişman oldum, kombinede bir şey diyemem ama hazır rakette butterflay'dan şaşma derim, stigaya göre hem çok dayanıklı, hem de bütün özellikleri daha iyi, 50-60 YTL'lik stiga hazır raket alacağına 30 YTL'lik butterfly al kesinlikle çok daha iyi

Gönderim Zamanı:

merhaba syborg ve ping pong

bence hazır raket alana kadar uygun fiyatlı bir kombinasyon yapabilirsiniz.

aşağıdaki adreste uygun fiyatlı tahtalar ve lastikler var. hakan abi ile temasa geçerseniz o size yardımcı olacaktır.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Masa_Ten...nyasi/Tahtalar/

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Masa_Ten...yasi/Lastikler/

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

gerçekten bende onları merak ediyorum

all

all+

all-

off+

off-

sanıyorum başkalarıda var

• 5 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 355 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..