Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Erciyes üniv. olup masa tenisine gönül vermiş olanlar. ses verin lo :) haberleşelim oynayalım... ben ali. iibf de hocayım. adresim (hem mail hem msn) ddereli@hotmail.com bulusmak uzere...

• 6 months later...
Gönderim Zamanı:

Oynayalım hocam. Bende fen edebıyatda ogrencıyım !!! Ekledım msnı !

Gönderim Zamanı:

bende ercıyes de okul takımında oynuyorum.adım onur... msn adresım akdeniz282@hotmail.com...oynamak isteyen arkadaslarla oynayabiliriz...

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar mrb; masa tenisi oynamak isteyipte partner bulamayanlardanım benide aranıza alırsanız sevinirim.

• 8 months later...
Gönderim Zamanı:
yazın oynuyorsanız bende gelebilirim

yazın oynuyoruz msn ımı yukarda verdım eklerseniz ordan konusuruz gorusmek uzere...

Gönderim Zamanı:

eğer isterseniz çok güzel bir turnuva olacak malatya da oraya gidelim bir kaç kişi daha bulursak daha iyi olur gideriz olmaz mı

• 10 months later...
Gönderim Zamanı:

olabilir musayit olursam gitmeyi bende istiyorum... uygun olursak beraber gidebiliriz...kayseride ise her hafta sali ve haftasonlari oynuyoruz...kaski spor salonunda... istedigin zaman katilabilirsin...

Bu sali ve haftasonlari devam ediyor mu hala? Ben Kayseri'de yeniyim, bu Kaski spor salonu hangisi oluyor, bir kac kaski tesisi varmis.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 30 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..