Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Federasyonun sayfasında bir açıklama yapılmamış daha doğrusu 2008 faaliyet programı açıklanmamış daha. Açıklandığında belli olur, geçen sene ankarada olacaktı ama son anda adana ya alındı. Bence bu sene büyük bir ihtimal Ankarada olur.

Gönderim Zamanı:

Aldığım bilgilere göre bu sene sanırım Gazi Üniversitesinde yapılacakmış.Sadece duyum ama büyük bir ihtimal Gazi de olacak.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ünüversiteler arası masa tenisi müsabakaları nerde olacak eger dediginiz gibi gazi de olursa biz ankaralılar için cok ii olurrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gönderim Zamanı:

ülkenin orta kısmında bir yerde olması çok iyi olur. iki yıl önce malatyaya geçen yılda adanaya gitmesi çok zor olmuştu istanbuldan. ama diğer illerde de olmasın demiyorum. umarım iyi bir yer iyi bir turnuva olur.

Gönderim Zamanı:

Eskişehir türkiyenin ortasında sayılır ama burda olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim :D:

Gönderim Zamanı:

Bir Gazili olarak ben hiç böle bir duyum almadım.Ama Ankara dışında ama Ankaraya yakın bir şehir de yapılırsa sevinirim.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

selam arkadaşlar bence unıversıtelerın eskişehirde yapılması cok ıyı olur... herkes kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. bu sene bizi güzel maçlar beklşyor...herkese şimdiden başarılar...

Gönderim Zamanı:

eyvallah muammer abi bende burdan herkese başarılar dilemek istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
selam arkadaşlar bence unıversıtelerın eskişehirde yapılması cok ıyı olur... herkes kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. bu sene bizi güzel maçlar beklşyor...herkese şimdiden başarılar...

dedim ya eskişehirde olması biraz zor gibi çünkü bildiğim kadarıyla turnuva için ünvnin talip olması gerekiyo. Osmangazi olarak büyük ihtimalle talip değiliz ama Anadolu ne yapar bilemiyorum zannedersem onlarda değil.

Gönderim Zamanı:

ya arkadaşlar üniversiteler arası masa tenisi şampiyonasına her üniversiteden eleman katılıyor mu? ben yıldızdayım ama şimdiye kadar böyle bir olaydan bahsedilmedi hiç acaba bizim üniden kimse yoksa biz başvurup katılabiliyor muyuz? yoksa belli şartlar mı var

Gönderim Zamanı:
Maçlar 25-27 Nisan 2008 tarihleri arasında muğla da yapılacak...

Muğla/marmaris diye duyduk ama hayırlısı güzel yer...:)

Gönderim Zamanı:

Evet arkadaşlar www.tmtf.gov.tr sitesinden açıklama yapılmış. 25-27 Nisan tarihleri arası Muğla da yapılacak bu seneki organizasyon. Herkese şimdiden başarılar dilerim, umarım hepimiz için hayırlı olur. Saygılarımla...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 542 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..