Jump to content
Masatenisi.org Forum

Isparta Merkez'de Partner Aranıyor

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar gerçekten gönül veren ve zaman ayırabilecek partnerler ayrıyorum.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:
Arkadaşlar gerçekten gönül veren ve zaman ayırabilecek partnerler ayrıyorum.

kardes istersen seninle oyaya biliriz bi kac arkadasız biz bi ara oynayalım bilalkitapci@hotmail.com dan ulasabılırsin bana

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar ben sdü öğrencisiyim..orta seviyede oynuyorum.fakat kendimi geliştirmek istiyorum..gidebileceğim bi kurs varmı.. ya da bi öneriniz..teşekkürler

Gönderim Zamanı:
Uzun süredir oynayamıyorum. Kabul ederseniz ben de aranıza ara sıra gelip katılmak isterim. Nerede oynuyorsunuz tam olarak bowling salonunda mı?

abelerim bende izine geldigimde oynayacam ozaman müsait olursanız bende sizlerle oynamak isterim şu an denizli kaldeyim nasipse agustosta gelicem bıvling salonundaki masalar iyi degil ama idare eder selamlar telefonum 0 505 759 90 80 hakkisarac32@hotmail.com

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

slm arkadaslar bnde bu sene sdü ye gelıorm okul takımı ya da bir klüp varmı ıspartada bilgilendirirsenz sevinrm.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

arkadaslar partner arayanlar eklesin lütfen her zaman oynayabilrz antrenman yapmam lazm serhat_durmaz98@hotmail.com

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

bu kadar mı ıspartadan masa tenisi sewdalıları neyse üçe beşe bakmayalım buna da şükür :) bn gönen myo da çalışıorum...oynamak isteyen arkadaşlar simsek_gmyo@hotmail.com dan iletişime geçsinler

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Oynamak isteyen varsa bende oynayacak birilerini arıyorum üniversitede ögrencıyım cogu zaman müsaitim

endoplazmiq_birkulum@msn.com mail atmanız yeterli

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 180 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..