Jump to content
Masatenisi.org Forum

Pendİk Veya Cİvari Oyun Için Partner Arıyorum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

DEgerli arkadaslar pendik veya civarında oturan masa tenisi partneri arıyorum.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
DEgerli arkadaslar pendik veya civarında oturan masa tenisi partneri arıyorum.

Selamlar Ben Erdogan CAKIR Pendikde oturuyorum fakat pendikde yeterli tesis olmadığını bildiğimden istersen kafkale tesislerinde oynayabiliriz.

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba arkadaşlar.

siteye yeni üye oldum. Bende pendik civarında oturuyorum. eğer isterseniz bende antrenmana katılabilirim.

mail : emrebozel@gmail.com

• 8 months later...
Gönderim Zamanı:

Selam arkadaşalr, kusura bakmayın uzunca bi süre istanbulda yoktum forumu da ancak ziyaret imkanı bulabildim, pendik civarında oturan ortadüzey masatenisi oynayan herkesle KAFKALE tesislerinde masatenisi oynayabiliriz. İş nedeniyle haftasonları veya akşamları olabilir. Kendi aramızda kararlaştırabiliriz. İrtibat için davaydavay@gmail.com a cevap yazarsanız sevinirim. tel 05054985105

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Selam Arkadaşlar,

Ben de Pendik Kurtköy'de oturuyorum. Hafta sonları Masa tenisi oynayacak arkadaşlar arıyorum.

iletişim: saitkandemir@hotmail.com

• 2 years later...
Guest kullanamayici
Gönderim Zamanı:

Çok eskiden geçilmiş bu yazılar ama hala Pendik civarında masa tenisi oynamak için ilgili arkadaşlar varsa mesajınızı bekliyorum.

Hakan

4201537

• 8 months later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Yenişehir (kurtköy) de oturuyorum. Sitenin bodrumunda bir adet masamız var. Dilerseniz, yenişehir içinde başka bir yere de gelebilirim.

H.içi akşam veya haftasonları oynamak isteyen arkadaşlar beni arayabilir. Orta - belki az üstü seviye de oynuyorum.

Berkay

533 303 70 65

Gönderim Zamanı:

üstteki mesajlar uzun süre önce yazılmış olduğu için, açıkçası iletişim bilgilerini kullanmak ,istemedim; ancak yeni bir konu açmam sanırım daha doğru olacaktı...

• 10 months later...
Gönderim Zamanı:

Kurtköy Çamlık mahallesi Cebir koleji altında Emsey hastanesi yakınında bir masa tenisi salonu açıldı. Tüm masa tenisi seven arkadaşları bekleriz.

Adres:

Yenişehir (uydukent) Mah.

Aydos Cebir Kolleji

Çamlık.

Yeni açılan EMSEY hastahanesinin 150 metre batısında.

ilgili kişi : Atila Eryıldız

aeryildiz@gmail.com

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhabalar,Sülüntepe Spor Kompleksinde oynayabilecek orta üstü düzeyde partner arıyorum. İlgilenenler forum üzerinden yazabilirler mi?

bulamadıysan ben varım

Gönderim Zamanı:

merhaba arkadaslar siz varsınız da orta veya üst düzey partner arıyormuşsunuz. Bi gelinde seviyenizi görelim. ben o düzeyde olduğunuzu sanmıyorum. Kendimden biliyorum :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

merhaba arkadaslar siz varsınız da orta veya üst düzey partner arıyormuşsunuz. Bi gelinde seviyenizi görelim. ben o düzeyde olduğunuzu sanmıyorum. Kendimden biliyorum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 293 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..