Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bu cumartesi-pazar rize ili kulüpler arası büyük erkekler masa tenisi il birinciliği müsabakalarına ait 1. devre maçları çayeli kapalı spor salonunda yapılacaktır. toplam 14 kulüp katılıyor. ne yazık ki takım arkadaşım rahatsızlığından dolayı turnuvalara katılamıyor. minik takımdan sporcu ekledim. bakalım ne olacak. hayırlısı

Gönderim Zamanı:

eksik kadroyla çıktığımız maçlarda 6 galibiyet 1 malubiyet aldık yenildiğimiz takım geçen senenin yıldızlar türkiye 4. tam kadro olsaydık sorunsuz geçerdik ama olmadı., ilk devrenin kalan maçları haftaya oynanacak bu sefer tam kadro çıkıyoruz :)))))))))), öğrencilerimden bir kısmını da turnuva ortamına alışsınlar diye maçlara götürüp oynattım ve bir öğrencim toplam 3 galibiyet aldı, benim ve onun adına çok sevindirici oldu

Gönderim Zamanı:
eksik kadroyla çıktığımız maçlarda 6 galibiyet 1 malubiyet aldık yenildiğimiz takım geçen senenin yıldızlar türkiye 4. tam kadro olsaydık sorunsuz geçerdik ama olmadı., ilk devrenin kalan maçları haftaya oynanacak bu sefer tam kadro çıkıyoruz :)))))))))), öğrencilerimden bir kısmını da turnuva ortamına alışsınlar diye maçlara götürüp oynattım ve bir öğrencim toplam 3 galibiyet aldı, benim ve onun adına çok sevindirici oldu

Turushan tebrikler, başarılarınınızın devamını dilyorum. Hani bir Atasözü varya ''Çok çalışan çok yol alır'' diye işte senin kısa zaman içinde yaptığın bu çalışmalar için söylenmiş bir atasözü gibi cuk oturuyor :)

Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım.

Gönderim Zamanı:

sevgili dent64 ve mustafa hocam çok teşekkür ederim. bu yılmadan çalışmanın sonucudur. istenirse herşey başarılır. hedef 2. yarı yenildiğimiz takımı tam kadro yenmek ve ligi şampiyon tamamlamak.

bu arada benim öğrenciler müthiş performans sergiliyorlar, gelecekte bu çocuklar çok konuşulacak :))))))))))

Gönderim Zamanı:
ilk devreyi bitirdik toplam 14 kulüplü ligde 12 galibiyet 1 malubiyet alarak 2. sıraya yerleştik. ikinci devre inşallah lideriz

Sevgili Turushan, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah ikinci yarı maçlarında fırtına gibi esmeye devam edersiniz.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ligin 2. yarı maçlarının ilk etabı dün oynandı. 14 takımlı ligde dünkü maçlarla toplamda 18 galibiyet 1 malubiyetle 2. sıradaki yerimizi koruyoruz. emre arkadaşımızın transferiyle daha da güçlendik ve haftaya son grup maçlarımızı bekliyoruz. hedef lideri yenip şampiyon olmak ve türkiye kulüpler şampiyonasına katılmak.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

turushan bey gerçekten iyi takımınız var iyi işler başarırsınız hele yapmışlş olduğunuz transfer emere arkadaşımız sanırım çok iyi bir oyuncu sanırım idman eksiği var o eksiğini tamamlarsa ligde onu yenecek oyuncunun olduğunu sanmıyorum

Gönderim Zamanı:
ligin 2. yarı maçlarının ilk etabı dün oynandı. 14 takımlı ligde dünkü maçlarla toplamda 18 galibiyet 1 malubiyetle 2. sıradaki yerimizi koruyoruz. emre arkadaşımızın transferiyle daha da güçlendik ve haftaya son grup maçlarımızı bekliyoruz. hedef lideri yenip şampiyon olmak ve türkiye kulüpler şampiyonasına katılmak.

merhaba abi tebrikler. emre gerçekten iyi bir transfer olmuş anlaşılan

bugun biz de kurumlarda ilk maçımıza çıktık. ekent olarak bosch bu takımını 3-1 yendik. takım arkadaşlarım ekrem ve cüneyti de kutluyorum. elinize sağlık

Gönderim Zamanı:

tebrikler gökhan, bizim ligler de bitti 24 galibiyet 2 malubiyetle averajla 2. olduk önümüzdeki turnuvalara bakacağız artık.

bu arada emre ve mustafa ile çok güçlü bir takım olduk. sadece antrenman eksiğimiz var. çok kısa zamanda zirveye oynarız inşallah

Gönderim Zamanı:
turushan bey gerçekten iyi takımınız var iyi işler başarırsınız hele yapmışlş olduğunuz transfer emere arkadaşımız sanırım çok iyi bir oyuncu sanırım idman eksiği var o eksiğini tamamlarsa ligde onu yenecek oyuncunun olduğunu sanmıyorum

gürkancım emre gerçekten çok klas oyuncu, dediğin gibi antrenman eksiği var. ama eminim en kısa zamanda formuna kavuşur ve daha güzel maçlar izleriz

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Bu yıl ne zaman başlayacak lig bilgisi olan var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 96 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..