Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ekipman alırken büyük oyuncuların hangi tahta ve lastiği kullandığına hep dikkat etmişizdir.Örneğin Schlager'in Bryce,Timo Boll'ün Sriver kullandığını neredeyse bilmeyen yoktur.Acaba Gürhan Yaldız,İrfan Tavukçuoğlu gibi Türkiye'nin en iyi oyuncuları hangi marka tahta ve lastikle oynuyorlar?

Gönderim Zamanı:

nedir bu herkesdeki sriver fx sevdasi anlam veremiyorum dogrusu.. bir nedeni var mi bunun? nedir sriver fx'i farkli kilan?

ben burada sriver fx kullanan bir kisi gordum yalnizca.. o da EL yapacak yakinda..

Gönderim Zamanı:

tabii aslinda eskiden sriver fx iyi bir lastikdi, ama 40mm'nin gelmesiyle artik o kadar da populer degil.. burada hic populer degil.. insallah sriver'in G2'su populer olacak..:)))

...

bak violinde oyle siradan olma, herkeslerde olma sansi yok!! neyse yaza insallah gorustugumuzde bendeki violin'i denersin artik..:)))

Türkiyedeki seviye daha yüksek olsaydı eminim insanlar daha sert süngerli daha grippy yüzeyli lastiklerle oynarlardı...

bunu; tahtalarini biraz daha yumusatirlar dolayisiyla kontrolu arttirirlar ayni zamanda sert lastik kullanaraktan hiza ulasirken grippy olmasindan oturu de topspinlerine devam edebilirlerdi diye mi dedin?

Gönderim Zamanı:

Onur Germiyanoğlu K3 tahta üstüne 2 tane max Air! Rosnet le oynuyor.

Gönderim Zamanı:

ben gürhan beyle en son görüştüğümde(bu da yaklaşık üniversiteler turnuvasından hemen önceydi) kendisi tibharın Lucjan Blaszczyk tahtası üzerine rapid kullandığını söyledi. bi de donic lastik bulmak istanbulda artık baya kolay ve ucuz bildiğiniz gibi bende yavaş yavaş donic ci olucam galiba :D:

Gönderim Zamanı:

@Dadanagast:

bak violinde oyle siradan olma, herkeslerde olma sansi yok!! neyse yaza insallah gorustugumuzde bendeki violin'i denersin artik..:)))
Karar verdik galiba, eh o zaman avatar fotografini bir degistir bari... :D:

nedir bu herkesdeki sriver fx sevdasi anlam veremiyorum dogrusu.. bir nedeni var mi bunun? nedir sriver fx'i farkli kilan?

Ben de anlamiyorum abi, bence standart sriver L daha iyi. Belki az speed glue kullandigimdandir...

@konu:

Gurhan Bey benim bildigim kadariyla Avalox 777BT ve rapid kullaniyordu, demek ki tahtayi degistirmis...

Gönderim Zamanı:
Öğrenin artık Gürhan bey ne satmak istiyorsa onu kullanıyor :)

:lol: Bu benim de aklimdan gecmedi degil, ama Avalox kendi sattigi bir tahta degil, ordan tereddute dustum... Lucjan Blaszczyk ise Tibhar'in, yani kendi distributoru oldugu firmanin... :lol: Simdi soru su: YusufEnes3, sen tahta almaya mi gittin oraya? Ve tabii ki su an Lucjan Blaszczyk tahtan var mi? :D:

Gönderim Zamanı:

Bu nasıl bir adamdır ki neredeyse her sene rakipsiz Türkiye Şampiyonu oluyor.Allah bilir vakti zamanında Globe 999, Friendship 729, Sriver ve bilumum diğer lastikleri de kullanmıştır.Ben ekipmanın bu kadar da az önemi olacağını düşünmemiştim.

Gönderim Zamanı:

Ne kadar iyi oyuncuysanız yeni ekipmanlara o kadar kolay adapte olursunuz. Sonuçta oynayan oyuncu, ekipman değil. Yeni ekipmana geçince sadece vuruş açılarına ince ayar yapmak gerekiyor.

Ben üst seviye oyuncuların kenarda atılmış duran isimsiz raketleri alıp, hiç antreman yapmadan süper oynadıklarına şahit oldum.

Bunu daha önce de yazmıştım;

Yabancı bir forumda birisi "Dünyanın en iyi raketi (tahta + lastiği) nedir" diye sormuş. Bir başkası da "Dünya şampiyonunun oynadığı raket" diye cevap vermiş. Burada da verilmek istenen ekipman değil oyuncu oynar mesajı.

Gönderim Zamanı:

dogru, ekipmana alismak yalnizca yarim saatini aliyor insanin..

benim johansson tahtayi 92-93 yilinda (yanlis hatirlamiyorsam) turkiye gencler sampiyonu arkadas denemisti, adi murat'di herhalde.. o da ayni tahtayi kullaniyordu.. ama degistirmisti zannedersem..

benim tahta ve lastikler ile oynadi soyle bir 5 dakikaligina.. abi ne oynamak o oyle.. benim raket canavar kesilmisti.. bende hic de oyle oynamiyordu..:)))

bir yerde kotu olan pro tahta ve lastik yok aslinda.. hepside iyi, ozellikleri uc asagi bes yukari ayni.. iyi oyuncu hepsiyle oynar.. ben oynayamam..:)))

Karar verdik galiba, eh o zaman avatar fotografini bir degistir bari...
sen hele re-impact yap da avatari ben de violin yapacagim..:))))

Ben de anlamiyorum abi, bence standart sriver L daha iyi. Belki az speed glue kullandigimdandir...

ben EL'i daha cok begeniyorum.. ama yeni tansiyonlu lastiklerin yaninda hepsi ayni benim icin.. tansiyonu arttiran lastikler acik ara daha iyiler bence..

son ek: oyle her lastikle tahtayla herkes iyi oynayamaz.. istedigi kadar pro olsun.. bir yere kadar iyi olabilir ama raket oyunu cok etkiler.. ust duzey oyuncular da bu yuzden raket seciyorlar kendilerine.. her raket iyi olsaydi ne olsa oynarlardi.. ama oyle degil isin asli..

raketin agirligi en onemli unsur bence.. ne kadar atiyor cekiyor diger iki onemli unsur.. eger birbirine yakin ozellikte iki raket olursa o kadar da fark etmez oyun acisindan.. alisilabilir..

Gönderim Zamanı:

ben gürhan yaldızın yanına lastik almaya gitmiştim. lasitiği aldıktan sonra sordum kendisine ve o cevabı verdi. üni turnuvalarından sonra burada (istanbul) türkiye şirketler ligi şampiyonası oynandı.ordada gürhan yaldız satış yaptı baya. bu turnuvada halil adakta vardı. valla ben orayı dağıtacak diye bakarken kelli felli bi amcam fena çarptı halili set bile vermedi yanlış hatırlamıyosam :acaba: .bi de şu var gürha yaldızın yanında 15 20 dakiaka kaldım valla iki kelime konuşamadık adam gibi. sürekli telefon gelip duruyo adama her yerden sipariş yağıyodu valla. ayrıca irandanda sürekli telefon geliyo. vel hasıl konuşamadık adamla...son olarak bende o tahtadan yok şu anda.....açıkçası pek ilgi çekecek bi tahta gibide durmuyo...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 494 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..