Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Elimde schildkröt raketi var markanın genel özelliklerini ve hangi tip oyunların kullanması gerektiğini yazarmısınız? şimdiden tşkler.

Gönderim Zamanı:
Elimde schildkröt raketi var markanın genel özelliklerini ve hangi tip oyunların kullanması gerektiğini yazarmısınız? şimdiden tşkler.

Selam,

resmini gösterebilirsen belki gerekli bilgiyi alabilirsin.

Gönderim Zamanı:
post-5794-1199038685_thumb.jpg

burdaki resime bakılırsa hazır rakete benziyor. Yeni bir raket toplamanız sizin için daha faydalı olacaktır forumdaki diğer arkadaşlarda büyük ihtimalle böyle söyleyeceklerdir bence

Gönderim Zamanı:

Pianist yorumun için çok teşekkür ederim bunu değerlendiricem. diğer yorumlarıda bekliyorum halen.

Gönderim Zamanı:

Bu raket hazır rakettir. Tamamen hobby amaçlı oynayanlar içindir. İstediğiniz varyasyonları yapamazsınız. Zaten bildiğim kadarıyla schildkrot markasının ayrı satılan tahta ve lastiği yok.

Saygılar,

Gönderim Zamanı:

4 konu aşağıda turushan arkadaşım oldukça makul fiyata gayet iyi bi kombinasyon yazmış. İrtibata geçip detaylı bilgi alıp ona göre değerlendirme yaparsan daha faydalı olur. schidkrot tamamen hobi tahtası benim şahsi fikrim masa tenisi için faydalı bulmuyorum

Gönderim Zamanı:

Merhaba ,

Diger arkadaslarin yazdiklarina katiliyorum. Yani Schildkröt ( Bir Alman markasi bildigim kadariyla) hobby amacli kullanim icin uygun olabilir. Masa tenisine yeni baslayip baslamadiginizi ve ekonomik durumunuzu bilmemekle beraber ben de oyun stilinize uygun bir kombinasyon yapmanizi tavsiye ederim. Eger yeni basliyorsaniz ilk etapta elinizdeki raketi kullanmanız ve temel hareketleri ogrendikten sonra kombinasyon rakete gecmeniz de iy bir fikir olabilir. Ekonomik bir problem yok ise kombinasyon raket alin derim.

İyi gunler

Gönderim Zamanı:

tamam ben full atak oynarım schildkrotün bana göre olmadığını farkettim kombinasyon ayarlamaya çalışacağım herkese çok teşekkürler.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 407 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..