Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

sriverın hem 1,5 i hemde 1,7 si var. benim elimde satilik sriver-fx max. var o kalinliklarda yok.

Gönderim Zamanı:

merhaba sriver fx sıfır km mi? :)) ve fiyat olarak ne düşünüyorsun?

Saygılarımla

Emre

Gönderim Zamanı:

sıfır km değil tam bir aylık. baya iyi durumda yani bi seyi yok fiyat olarak 15 euro düsünüyorum lastik kirmizi haberin olsun.

Gönderim Zamanı:

Merhaba akadaşlar lastikler sıfır olusa iyi olur tabiki fiyata gelince 22.50 euro normalde fakat ucuz veren olursa fena olmaz :))

Gönderim Zamanı:

valla 22,5 euroya bty ürünü bulabilirseniz banada haber verin ama zannetmiyorum insallah oyledir fiyatlar1 ama Gürhan Yaldiz 30 euro fiyat cekiyo nerde 22,5 mis?????

Gönderim Zamanı:

Fiyatları WWW.CONTRA.DE.sayfasına girip bulabilirsiniz yanlız posta masrafı var. Dolayısıyle sipariş çok olursa sorun olmuyor .Posta masrafı 30 euro sanırım 200 euro'yu geçince + bir indirim söz konusu, birde bikaç kişinin sipariş verdiğini düşünürsek masrafta cüzi kalır ki biz daha önce aldık. Olurda sayfaya yaptıkları indirim henüz yansımadıysa , faksını verene bendeki indirim kataloğunu gönderirim. Selamlar.

Gönderim Zamanı:

İstanbul Sirkeci Altın HAN'ın alt katında olan Enderspor'da Sriver Fx 22 Euro.Oradan temin edebilirsin.Reklam gibi olacak ama daha ucuz bir yer zaten yok.

Gönderim Zamanı:
Ancak bunlara +KDV dahilmi?
Burda ne Gurhan Bey ne de Ender Spor'da ilk sorulan fiyatlar kdv dahil degil. Ama o fiyata aliniyor sahsen giderseniz... Uzaktan siparislerde bildigim kadari ile otomatik +kdv oluyor da sahsen gidince bir baska oluyor... ;):

valla 22,5 euroya bty ürünü bulabilirseniz banada haber verin ama zannetmiyorum insallah oyledir fiyatlar1 ama Gürhan Yaldiz 30 euro fiyat cekiyo nerde 22,5 mis????? 

Ya daha once de dedim, Gurhan beyin fiyat politikasi gercekten ayarsiz. Kendi kaybedecek ama... Ender spor Butterfly urunu isteniyorsa en makul secenek. Ben bu uyariyi reklam diye gormuyorum, degerli forum uyelerinin daha ucuza malzeme alabilecekleri yerlerden haberdar olmaya haklari var bence...

Ayrica Donic urunlerini ben denemedim ama sahibi de bu forumun uyesi de olan (yanlis hatirlamiyorsam Hazerspor'du) Donic distributoru de cok uygun fiyatli bir opsiyon. O fiyatlara malzeme bulmak hakkaten iyi. Bence Spinsporu bosverin, Butterfly icin Ender sporu, Donic icin Hazersporu tercih edin.

Gönderim Zamanı:

Kesinlikle Arsun haklı bu formun bir diğer amacıda siz (ve tabiki ben ;): )değerli üyelerin en kaliteli ve ucuz ekipmana nereden ulaşılabileceği hakkında tecrubeli üyelerden bilgi almasıdır ve bu da en doğal hakkımızdır. Ben bir öğrenci olduğum için bu fiyat pahallığında 5euro nun önemli olduğunu düşünüyorum..

Ben daha önce Ender spordan sriver fx 22 euro , bryce 31euro,Tackines C ve d 23euro ya aldım..

umarım her kes dilediği ekipmanı alır..

Not: keşke diğer firmalarda (Türkiye'deki yasaka,tıbhar, stiga v.s ) donic distibutoru gibi fiyatlarını internetten verseler..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 463 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..