Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selam herkese,

İstanbul anadolu yakasında oynanacak yerleri yazarsanız sevirim

Gönderim Zamanı:

Tusal başkan ben avrupa yakasındayım ama anadolu yaksında fenerbahçede ve pendik taraflarında oynandığını biliyorum ama araştırır öğrenirim saygılar..

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Bomonti'nin masaları çok kötüdür.Hatta felakettir.Haydarpaşa Lisesi daha ideal bir çözüm.Keşke izin verseler de Burhan Felek'te oynayabilsek..

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

atasehir de oturuyorum. burada bir masa var ama genelde bos oluyor. buraya gelirseniz her gun bile oynayabiliriz. ilgilenirseniz mail atın. bugun bile oynarız :D

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar merhaba,

haydarpaşa masa tenisi salonunda bu hafta sonu maçlar var.turnuva herkese açık.2 kategoride oynanacak maçlar saat 13:00 de başlayacak.cumartesi günü bilenler,pazar günü iyi bilenler yarışacak.her 2 kategoride oynamak mümkün.dereceye girenlere ödülümüz var.katılım ücreti de 7.5 ytl.yalnız katılmak isteyen arkadaşların isimlerini önceden(cuma akş----- kadar) bildirmeleri, fikstür yapılacağı için önemlidir.

tel: 0216 3256035(saat 14 den sonra aranabilir, ya da mail gönderebilirsiniz.)

görüşmek üzere

Guest Eren Kasapoglu
Gönderim Zamanı:

Herkese merhaba,

Arkadaslar Goztepe Veteran Masatenisi nerede? Acik adresini bilen var mi? Hilal Spor Tesisleri'ne yakin mi?

Tüm Fenerbahce Veteran Kulubu'ndeki arkadaslara selam :bye:

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Göztepe civarında masatenisi oynayacak arkadaşlar arıyorum. Müsait bir gün belirleyip sürekli olarak düzenli oynayabiliriz Göztepe veteran derneğinde oynayabiliriz. :thup:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 148 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..