Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

ben kırıkkalede okuyorum 3 ,4 senedirmasa tenisi oynuyorum ama geliştrmek istiyorum hafta sonları ankarada kendimi geliştirebilecegm bir yer varsa bana ulastırırsanız cok memnun olurum :dans:

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar bende ankarada yım. bende çok oynamak istiyorum. lisedeyken her gün oynuyodum ama şimdi oynayamıyorum. bu arada ank. üniv. dil-tarih deyim. bi de o keçiörendeki salonun adresini bilen varsa yazarsa çok sevinirim. e mail: ayazerenayaz@hotmail.com

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:
ankara aydınlıkevlerde oturuyorum.amatör olarak masatenisi oynuyorum.masa tenisini geliştirmek için ankarada eğitim veren bir yer var mı?

Selm belki beni tanırsın aydınlıkevlerde oturuyorum ve telekomda bizim çalışmalarımıza katılabilirsin

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

uzun süredir aramın kopuk olduğu masa tenisine tekrar başlamayı düşünüyordum ki, mesajlarınızı görünce şevkim daha da arttı.tüm önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağım.

Gönderim Zamanı:

Selam. Bahçelievler alpaslan ilköğr.okulunda derneğin tuttuğu salonda (salı,perşembe saat 18-21 arası) , cumartesi de saat 13 den akşama kadar oyun oynanabiliyor.ayrıca halil hoca da isteyene eğitim veriyor. :alkis:

Gönderim Zamanı:

Yalnız günleri yanlış yazmışsınız. Doğrusu pazartesi,çarşamba, cuma.

Gönderim Zamanı:
Yalnız günleri yanlış yazmışsınız. Doğrusu pazartesi,çarşamba, cuma.

Erol Bey günler en son aldığımız yönetim kurulu kararı gereğince

salı perşembe 18 den sonra

cumartesi pazar 13'ten sonra olarak değişti. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Gönderim Zamanı:

Haklısınız Özgür bey düzeltiyorum. Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 313 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..