Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar, bir masa tenisi masası alacağız. Bir kitabevinin kafeteryasında kullanılacak. Dolayısıyla katlanabilir olması gerekiyor. Ucuz ve kaliteli :huh: bir ürün arıyoruz. Elazığ'da masa bulunduran bir işyeri yok. :fildir: Onun için internet üzerinden almayı planlıyoruz. Ben bazı alışveriş sitelerine baktım. Voit 201 indoor masa bana uygun geldi. 375 ytl kargo dahil. Ancak almadan önce daha profesyonel görüşlere başvurmak istedim.Öncelikle bu masa hakkında düşüncelerinizi ve fiyatı bu civarda önerebileğiniz masaları yazabilirseniz sevinirim.

Ayrıca internetten alışveriş için uygun ve güvenilir siteler varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Hatta farklı bir yolla iletişim kurup havale ile de satın alabiliriz.

Teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

sevgili hemşerim elazığda müessese maçları yapılıyor ve epeyde takım katılıyor eğer onlardan birini tanıyorsan sana daha çok yardımcı olurlar. isimleri pek hatırlamıyorum. benim zamanımdan kalma baki vardı. hatta elazığ şampiyonuydu. kütüphane için aradığına göre belki bedavaya getirirsin o arkadaşlardan.

selamlar

Gönderim Zamanı:
sevgili hemşerim elazığda müessese maçları yapılıyor ve epeyde takım katılıyor eğer onlardan birini tanıyorsan sana daha çok yardımcı olurlar. isimleri pek hatırlamıyorum. benim zamanımdan kalma baki vardı. hatta elazığ şampiyonuydu. kütüphane için aradığına göre belki bedavaya getirirsin o arkadaşlardan.

selamlar

Öneriniz için teşekkürler. Ancak masayı umumi bir kütüphane için değil, ticari bir kitabevi için alacağımızdan dolayı bedavaya alma şansımız yok. Yine de hafta sonu kendilerine ulaşmaya çalışacağım. Belki bir önerileri olur. Tekrar teşekkürler. Masa hakkında başka önerisi olanlar varsa ve yazarlarsa sevinirim. İyi günler dilerim.

Gönderim Zamanı:

Voit 201 indoor masayı kullanan, gören, dokunan kimse yok mu arkadaşlar? :lol:

Bu konuda öneriye gerçekten ihtiyacım var, değiştirme şansımız olmayacak. Kalite konusunda şüphelerim var.

Guest Tanju Cansever
Gönderim Zamanı:

Bu konuda öneriye gerçekten ihtiyacım var, değiştirme şansımız olmayacak. Kalite konusunda şüphelerim var.

Ben aldım kullanıyorum. Hiç kuşkunuz olmasın, gayet kaliteli bir masa. 330 liraya almıştım fiyatına göre çok iyi masa. Alın, zevkle kullanın.........

Gönderim Zamanı:

Alacağınız masa fiyat bakımından çok uygun ama Önemli olan sizin masayı hangi hedefle aldığınız ve ne şekilde kullanacağınız.

Alınan yerin kitap evi olmasından dolayı sanırım Çok fazla oynanmayacak yada bir hedef için devamlı günlük antrenman yapılmayacak.

Sizin için Sadece gelen müşterilerin memnuniyeti ve masanın ilgi çekmesi önemliyse bu masa sizin işinizi görür diye düşünüyorum..

(Masayı Kullanan Tanju abi benden önce yorum yapmış benim mesajımı görmezlikten gelebilirsiniz. Çünkü ben masayı hiç görmedim ve kullanmadım.)

Gönderim Zamanı:
Alacağınız masa fiyat bakımından çok uygun ama Önemli olan sizin masayı hangi hedefle aldığınız ve ne şekilde kullanacağınız.

Alınan yerin kitap evi olmasından dolayı sanırım Çok fazla oynanmayacak yada bir hedef için devamlı günlük antrenman yapılmayacak.

Sizin için Sadece gelen müşterilerin memnuniyeti ve masanın ilgi çekmesi önemliyse bu masa sizin işinizi görür diye düşünüyorum..

Teşekkürler değerlendirmeniz için. Kitabevinin sahibinin yaknıyım. Tüm sorumluluklarını üzerime alarak masayı seçmemi istediler.

Aslında müşterilerin kullanması amaç değil. Daha çok kendim için aldırıyorum. Dediğiniz gibi çok fazla kullanılmayacak, en fazla günde 2 saat. Zaten sürekli açık da olmayacak. Masa tanıtımında zaten yarı profesyonel yazıyor, beklentim çok yüksek değil. Ancak aynı özelliklerdeki masaların yaklaşık 150 ytl daha pahalı olması, kalite konusunda beni şüpheye düşürmüştü. Masayı profesyonel amaçlarla kullanmayacağımız için sizin ve Tanju Bey'in yorumları yeterli güveni verdi. Teşekkürler.

Saygılarımla.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 297 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..