Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Özellikle bachand'den defansif, forehand'den atak oynayan bir oyuncuya ilk kombi olarak aşağıdakini önerir misiniz?

Tahta: Joola Rossi Exact, Katmanlar:5 Teak, Samba. Hız:87 Kontrol:89 Esneklik:90 ALL+

Backhand için Lastik: Joola Topspin C (Defensive Version) Hız:86 Spin:100 Kontrol:92 DEF-/ALL-

Forhand için lastik: Joola Samba Ntec Hız:95 Spin:99 Kontrol:87 ALL/OFF+

Bu raketin maliyeti 150 ytl oluyor. Bu maliyete Joola markasını önerir misiniz? Ya da daha kaliteli alternatifleri var mı?

Teşekkürler. Elazığ'dan sevgiler saygılar.

Gönderim Zamanı:

Acizane bi kambinasyon tavsiye edeceğim sana arkadaşım;

Tahta: Milkyway T-2 Carbon

Lastikler:

1- Milkyway Venüs 2.1mm

2-MilkyWay Earth 2.1mm

Bu kombinasyonun fiyatı 95 YTL

Hem atak yapabilirsin hemde kontrollü oynayabilirsin.Neden daha çok ödeyesin ki :B:

Gönderim Zamanı:

Teşekkürler Tsubasa, sitedeki yazılarının bir kısmını okudum, sizin beğenmeniz rakete güvenimi yeteri derecede sağladı. Çok teşekkürler.

Öneriniz için size de teşekkürler KONTRA, sizin önerdiğiniz raketi de inceliyorum, 2 alternatifimden birisi olarak yazdım. Teşekkürler.

İyi günler.

Gönderim Zamanı:
Teşekkürler Tsubasa, sitedeki yazılarının bir kısmını okudum, sizin beğenmeniz rakete güvenimi yeteri derecede sağladı. Çok teşekkürler.

Öneriniz için size de teşekkürler KONTRA, sizin önerdiğiniz raketi de inceliyorum, 2 alternatifimden birisi olarak yazdım. Teşekkürler.

İyi günler.

729 bomb hem ucuz hem de güzel tahta. Burdan artan parayı ya cebe ya lastiğe koyun :).

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 297 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..