Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu yazıyı yazmayı misafire bırakmak lazımdı belki ama ne yapayım ben daha önce girdim foruma. Özlü bir söz geldi aklıma Konfüçyus'dan: "Önce giren yazar"

Neyse dün akşam forumdan Simurg ile antreman ve maç yaptığımız salonda buluştuk, tanıştık. Biraz antreman, biraz maç, biraz da ekipmanlarımızı değiştirip deneme şansımız oldu. Simurg, benim antreman ve maç yaptığım kişilerle de (yaşları benden ileri de olsa amatör oynayanlar için fena değillerdir, bir de düşününce hepsinin kendine özgü bir stili var) tanışmış ve oynamış oldu. Perşembe günü tekrar buluşacağız.

Simurg'un tahta ve lastikleri için yorumum; VSG 1000 tahta bende de var, bu tahta üzerine daha önce yorum yapmıştım, ama tekrar söylemem gerekirse Primorac

tahtama tercih etmem doğrusu.

Donic Desto F1 lastikler Byrce'a yakınlarmış. Hatta bana Byrce'dan daha hissiz geldiler. Hızlı ve kontrolü zor lastikler. Diğer yüzde ise Stiga Innova Premium lastik vardı, bu lastiği tam çözemedim açıkçası, Tsu ne dersin...

Gönderim Zamanı:

Bu vesileyle Dada'yı da anmış olalım. Valla Dada'nın Byrce tutkusu gibi senin de Innova tutkun sözkonusu Tsu. Biraz da olsa oynadığım halde lastikle, yazını okuyunca hiç oynamamış gibi hadi ya falan oldum.

Perşembe görüşürsek Simurg ile, birkaç vuruştan fazlasını yapayım bari o lastiklerle, hatta mümkün olursa kendi tahtam üzerinde bir deneyeyim. Neler hissettirecek bana bakalım.

Donic desto F1'e gelince, Byrce ilk gözağrım olduğu için gergin ve hızlı lastikler arasında (Dada ile bu konuda hemfikir sayılırız yani), pek tercih edeceğimi sanmıyorum.

Gönderim Zamanı:
valla dokununca uçsun vurduğumda darmadağın etsin diyorsanız innova size hiç uymaz
Yok yok öyle demiyorum Tsu. Öyle demediğim içinde artıkın maçlarda rapid soft lastikleri kullanıyorum. Byrce'ları hobi mahiyetinde kullanıyorum artık denilebilir.

Bu arada innovayı kesinnnlikle yapıştırmak lazım en azından ben bir lastiği yapıştırmadan hiç oynayamiyorum bir de öyle deneyin derim

Yarın Simurg için bir sakıncası olmazsa kendi tahtama yapıştırıp denemek istiyorum innovayı açıkçası. Hem farklı bir tahta üzerinde beni yanıltabilir çünkü , böylece yeni yapıştırmış da olurum aynı zamanda. Ancak özellikle forum alanında yapıştırıcıların sağlığa zararları hakkında yazdıklarınızı okuduktan sonra pek sıcak bakmıyorum yapıştırma işine, üşeniyorum da ayrıca. Bu anlamda lastiklerin yapıştırılmadan nasıl oldukları daha önemli diyebilirim benim için.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 65 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..