Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Eeee son durum ne ? Alabilecek misiniz maçları Cd'ye ? ?

Einsmux adlı kanalı Hotbird ve Turksat'ta bulamadım..

800 küsür kanal içinde yoktu.. Nedir bu kanal nerde çıkar..

Dikkatimi CcTv 9 çekti.. Maçları yayınlayan CcTv 5 idi sanırım..

Bu arada Türkiye'de Trt 3 hafta içi sabah 11'den gece 1'e kadar, hafta sonu da sabah 9'dan yine gece 1'e kadar yayın yapacakmış ama diyo ki ağırlık Türk sporcuların katıldığı güreş ve atletizm vs. olacak Masatenisi gösterceklerini pek sanmıyorum..

Neyse bana einsmux'u buldurabilecek var mı ?

Teyzemlerdeki çanaklar hakkında bir bilgim yok ?

Biraz karışık sanırım işler öff öff. :(

• İleti 71
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

to geno:

Ne hotbird ne de Turksat. İlgili kanal Astra da oalcak. AStra yı alabilmek için de en az 120 lik bir çanak gerekir

Satellite: Astra 1H, 19,2 derece Doğu

Transponder: 85

Downlink-Frequenz (Ghz): 12,1095

Symbolrate (MSym/s): 27,500

FEC: 3/4

Polarisation: horizontal

Yukarıdaki bilgiler Einsmuxx için.

Burak

Gönderim Zamanı:

geno hemen dikili'ye gel et diye yunan kanalı krenga ile adı unuttum bir kesmecinin (yunan) tüm maçlarını veriyo çiftlerde dahil

ne yazıkki sadece yunanları veriyo umarım yunanlar finale çıkarda bende tüm maçlarını seyrederim

Gönderim Zamanı:

abi varmı böyle bişey krenga ile gioni japonlara 3-1'den 4-3 yenildi. <_<

umarım bu ilk ve son olur yoksa erken elenirlerse tüm hayallerim suya düşer :lol:

Gönderim Zamanı:

gioni teklerde zaten elenmişti.bir karenga ya kaldın.

bu arada ittf nin adresinden maçların gidişatını çok kısa bir gecikmeyle takip edebiliyorsunuz.gayet güzel yapmışlar.

Gönderim Zamanı:

Selam

trt3 ü 3 gündür izlememe rağmen bir masa tenisi görüntüsü bile göremedim çok üzüntülüyüm :( Çim hokey i bile gösteriliyor.

Burak

Gönderim Zamanı:

artık içim dışım badmington oldu. :o: anlayamadığım şey şu: en azından verilen özetler uluslararası yayından alınmıyor mu? Hani bizimkiler göstermiyor da diğerleri ne yapıyor?

Guest Yasin çakmakçı
Gönderim Zamanı:

ulan bu teretenin altını üstüne getirmek gerekir bir bakın hiç masa tenisinden söz ediyormu yahuuuuuuuuu

Guest Yasin çakmakçı
Gönderim Zamanı:

tusubasa sende olmasan öğrenemiyecektim teşekkürler

Gönderim Zamanı:

Erkekler tek ne olacak peki ? ? ?

EuroSport'un takviminde hiç masatenisi yok.. :( :( :(

Gönderim Zamanı:

maçları inşallah kayıt olayına giren vardır.şimdi seyretmesekte olur trt nin göstereceği 5 6 dakika bişey olur.Yunanistan şurası biz kalkıp 100 km gidemiyoz yunanlılar hergün türkiyede adalet mi birsürü vize mize işi koymuşlar onlara sıfır

Gönderim Zamanı:

abi nasıl olur ma lin bana bunu nasıl yapar artık ma lin'i bırakıyorum :asabi:

waldner'da her olimpiyatta iyi bir derece yapıyor.

Gönderim Zamanı:

Bugun Trt çiftlerde Ma Lin, Chen Qi vs Polonya maçının tamamını verdi..

İki yan masada ise Waldner'in maçı vardı..

Spiker sürekli Lin Ma diye okudu :D: Trt maçları vermeye dvm edecek sanırım..

Gönderim Zamanı:

Evet arkadaşlar tesadüfen bende bir lokantada Koray Er'le yemek yerken gelen telefon üzerine TRT 3'ü açtırıp izledim.Son maçları artık canlı verir umarım.Ancak aynı anda daha populer bir spor dalı çakışmazsa. <_<

Gönderim Zamanı:

TRT cuma - cumartesi ve pazar saat 14:00 de masa tenisi maçlarını yayınlayacakmış diye duydum.

Gönderim Zamanı:

dün ki çin,polanya çift erkekler maçını anlatan spiker şöyle diyor (lin ma sert bir sımaçhla topu rakip alana attı)bu sözleri duyunca kendimden utandım <_<

Gönderim Zamanı:

Herkese Merhaba

Öncelikle hayatımda ilk kez TV den masa tenisi maçı izledim. Boks maçlarını izledikten sonra tam evden çıkacakken masa tenisi görüntülerini görünce çok heyecanlandım :) Hemen izlemeye koyuldum. Erkekler çiftlerde CHN takımı ile POL takımı çeyrek final mücadelesi veriyorlardı. Ma lin ve Chen in etkili oyunu ile CHN takımı bir üst tura çıktı. (4-0) Yan masada Waldner ile Persson un çift erkeklerde maçı da vardı. Bu arada çinli taraftarların t-shirtlerini çok beğendim. Sağ kol üzerinden ateşe benzeyen bir ejderha resmi var çok güzel olmuş.

Bu gün de Bayanlar Çiftlerde CHN takımı ile Hong Kong takımı final de karşılaştılar. Hong Kong takımındaki oyuncular penholder idiler. Ancak çin takımındaki Wang ile Zang (dün izlediğim çinli taraftarların tshirtleri ie aynı tip forma giymişler çok yakışmış; Ben de istiyorum :) ) çok iyi bir oyun ile rahatça altın madalyaya uzandılar. Akşam saatlerinde de tek erkeklerde final maçlarının olduğunu TRT haber verdi. Büyük ihtimalle de bu maçları da gösterirler.

Bol masa tenisli günler

Burak

Gönderim Zamanı:

Kesinlikle. Boks maçlarını anlatan spiker türünden iyi olur :) (Evet şimdi bir sol direk ama olmuyor darbe alıyoruz :) )

Tahminice gösterirler. Nerdeyse tüm final karşılaşmalarını gösteriyorlar. Bu akşam da Türkiye'den yarışacak pek sporcu yok. 5000m seçmelerinde Elvan koşacak sadece.

Gönderim Zamanı:

Ben de bugünkü bayanlar çift altın madalya maçından hiç zevk alamadım..

İnşallah sonrakiler daha heyecanlı olur..

Sanırım yarın bayanlar tek final.. pazar günü erkekler çift final..

pazartesi de erkekler tek final var..

Gönderim Zamanı:

Waldner yarı finalde.Boll'u de 4-1 le geçen masa tenisi efsanesi Koreli Ryu Seung Min ile finale çıkabilmek için karşılacak.Diğer yarı final mücadelesi ise iki Çinli arasında Wang Hao ve Wang Liqin...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 387 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..