Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

sevgili masatenisi.org üyeleri,

masatenisi.org ligi yapmak gibi bir düşüncemiz var, yeterli üye sayısına ulaşılan illerde maçlar düzenlenecek. eger siz de masatenisi.org ligine destek vermek ve lige katılmak istiyorsanız, lütfen LİGE KATILMAK İSTEDİĞİNİZ İLİ VE MÜSAHİT OLABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAATLARİ yazınız.

herkesin katılımını ve konuyla ilgili görüşlerini bekliyoruz! üyelerin il ve müsahit olabileceği günler hariç belirtmek istediği şeyler olabilir düşüncesiyle bu konuyu anket başlığı altına açmadım.

teşekkürler

• İleti 55
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

mrb

ESKİŞEHİRDEN katılacağım. her gün 13:00-17:00 saatler arası hariç müsahitim.

Gönderim Zamanı:

ben trabzondan katılmak istiyorum her gün saat 17:00 ' dan itibaren boşum.

Gönderim Zamanı:
sevgili masatenisi.org üyeleri,

masatenisi.org ligi yapmak gibi bir düşüncemiz var, yeterli üye sayısına ulaşılan illerde maçlar düzenlenecek. eger siz de masatenisi.org ligine destek vermek ve lige katılmak istiyorsanız, lütfen LİGE KATILMAK İSTEDİĞİNİZ İLİ VE MÜSAHİT OLABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAATLARİ yazınız.

herkesin katılımını ve konuyla ilgili görüşlerini bekliyoruz! üyelerin il ve müsahit olabileceği günler hariç belirtmek istediği şeyler olabilir düşüncesiyle bu konuyu anket başlığı altına açmadım.

teşekkürler

Bende izmirden katılmak istiyorum.Her an boşluk yaratırım.

Gönderim Zamanı:

merhaba..

ben de Trabzon 'dan katılabilirim..

hafta içi her gün saat:17:00

hafta sonu saat 10:30'dan sonra müsahitim..

Gönderim Zamanı:

mrb

Kahramanmaraş tan yegane katılıyorum :)

sanırım bölge şampiyonuyum :P

Sevgiler :)

Burak

Gönderim Zamanı:

Merhaba. Antalya'dan foruma üye iki kişiyiz. Ben ve Offansive. Offansive'i yendim mi tamamdır bu iş yani. Ki O'da üniversite sınavına girdi bu sene, burada tek bile kalabilirim.

Daha önce söylediğim gibi, organizasyon ciddileşir ve kesinleşirse, şu an foruma üye olmasalar da burada devamlı oynadığım kişilerden bir kısmı mutlaka iştirak etmek isteyecektir. Sayımız artabilir duruma göre yani.

Ben hafta içi saat 18.00'dan sonra, hafta sonu da genelde tamamen boşum böyle bir organizasyon için.

Gönderim Zamanı:

mrb

ankaradan katılacağım. haftaici 18:00'dan sonra ve haftasonu tum saatler müsaitim.

Gönderim Zamanı:

Çorludan yazıyorum

Aramızda 16 kişilik lig kurma düşüncesindeyiz. Arkadaşlara danışayım kabul ederlerse organızasyonu masatenisi.org ligi olarak adlandırabiliriz.

Gönderim Zamanı:

Merhaba İstanbul'dan katılırım. Gün aşırı çalışıyorum. Her türlü yardıma hazırım.

Gönderim Zamanı:

BEN DE TRABZONDN KATILABİLİRİM.... HERGÜN 17:00 DAN İTİBAREN HER SAAT UYGUN BENİM İÇİN. KAPTANIM SNA MEYDAN OKUYORUM.... :D:

Gönderim Zamanı:

Ben Ankarada oturuyorum.

Lige katılabilirim.

Yazınsa genelde her saat olabilir.

Kışın ise 4 ten sonra uygun olur...

Gönderim Zamanı:

Bana kalırsa bu lig işi biraz zor gibi görünüyor.Ancak denemekte fayda var.Bende Ankaradan katılırım.Her ne kadar hem iş hemde masa tenisi faaliyetlerim oldukça yoğun olsada bu organizasyona açığım ;):

Gönderim Zamanı:

mrb togayın bahsetmiş olduğu şahıs benim antalyada olacak olan her türlü masa tenisi organizasyonuna katılabilirim. ;):

Gönderim Zamanı:

selam ben de trabzondayım yaz okulum bittikten sonra burada kalırsam her saat benim için uygun

gece bile oynarım ama önce şu dersleri geçmem lazım bunun dışında hafta sonu da saat benim için önemli değil...

Gönderim Zamanı:

ankara'dayım salı 16'00 dan sonra ve çarşamba günleri boşum pek eski formum yok ama renk vermeye çalışırım.

Gönderim Zamanı:

1 kişi Eskişehir (Nurdan)

4 kişi Trabzon (SilentScream, Recep, Simco, ÖnderÖzdemir)

6 kişi Ankara (Sdemir, Kaisersoze ve Arkadaşı, Erbdr, Tufan Yalçın, Sonsüvari)

4 kişi İzmir(AliOktay, Genocider, Freud, ÇağdaşÜste)

1 kişi Maraş (Vodka)

2 kişi Antalya (Togay, Offensive)

1 kişi Çorlu (Zoran)

1 kişi İstanbul (KadirTurnalı)

Sanırım hepsi bu kadar (yani şu an için). Katılımların artması dileğiyle.

Gönderim Zamanı:

Arkadaslar meraba. Ben Istanbul'dan özkan. Ben ve 3 Arkadasim böyle bir turnuvada yer almaktan büyük bir mutluluk duyariz. Istanbul'da olabilecek her turnuvada yer alabiliriz. Haberlerinizi bekliyoruz

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar 12 gün içinde sayımız 25'e ulaştı :o:

bu böyle giderse gerçekten bir organizasyon olabilir :isterim:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 458 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..