Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

valla ankaradan bende katılırım derdim ama kurumlar arası lig zaten yeterince yoruyo ama tufan abi varsa bende varım yencem seni abi :P:

• İleti 55
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

:B:

turnuva fikri bence çok iyi...daha önce yapılan izmir buluşması gibi bu yaz da bir tane yapılabilirse izmir'de orda yaparız turnuvamızı :B:

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

selam arkadaşlar.ben mesut bal.bu turnuvanın bir an önce başlamasını istiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.umarım kısa sürede başlarız.herkeze iyi günler.

Gönderim Zamanı:

tufan abi bence bu konunun başlığı değişmeli yoksa yeni giren herkes benim gibi konu başlığına bakıp cevap yazıyo neyse sen iyisini bilirsin yap bişiyler :B: :frust::whistle::esne:

Gönderim Zamanı:

Anlaşıldığı kadarıyla yeni üyelerimiz daha önce ne yazılmış diye merak etmeden ve dolayısıyla önceki yazıları okumadan cevap gönderiyorlar.

Ben bu konuyu kapatıyorum. Böylece okunabilir ama cevap yazılamaz duruma gelecek.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 355 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..