Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar , vakti zamanında bilen bilir , Ataköy'de Bakırköy Spor Vakfı tesislerinde bir adet masa tenisi masası vardı basketbol oynanan binada, mekan çok temiz ferah harikaydı...Fakat gel gelelim bu masa kırıldı bişeyler oldu kaldırdırlar sonunda, koskoca vakıf tesislerinde bir tane masa tenisi masası yok yani şu an...

Acaba dediğim gibi Bakırköy civarında, ya da yarım saatlik mesafede falan, böyle temiz nezih bir ortamın olduğu, açıla açıla çakışlar yapabileceğimiz geniş bir alana sahip iç açıcı masa tenisi oynanabilecek yerler var mı bildiğiniz?

Biliyorum çok nazlı oyucuyum, öyle her ortamı beğenmiyorum falan ama, işte hani bi ihtimal belki bileniniz vardır böyle bir yer, yardımcı olursa sevinirim..

Not: Konuyu doğru yere mi yanlış yere mi açtım tam emin değilim, kusura bakmayın bi yanlışlık varsa..

Gönderim Zamanı:

bakırköy e yarım saat mesafede Avrupa yakasının( hatta istanbul un ) en geniş spor salonu okmeydanı cemal kamacı bitişiği ito lisesi spor salonu. akşam 5 ten sonra açılıyor. istediğin kadar açılabilirsin. hatta salonun bir kısmını boydan boya sana tahsis edebilirler. memnun kalacağınızdan eminim bir akşam uğra da gör.

• 2 years later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

valla bakırköye yarım saat mesafede değil o salon ama neyse en azından olması olmamasından iyidir. bköy civarında sadece bilardo salonlarının bazılarında masa tenisi var onlar da hem pahalı hem de masalar kötü. kazlıçeşme tren istasyonunun hemen yakınında zeytinburnu belediyesinin bir salonu var ora da seçeneklere eklensin (masalar kötü salon dar o ayrı konu)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 210 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..