Jump to content
Masatenisi.org Forum

Rapidshare Sitesinde Sınırsız Dosya Indirme?

mmustafa

Recommended Posts

Arkadaşlar bu rapidshare sitesinden dosya indirdiğimizde Bir saat içerisinde en fazla 50 MB'lık dosya indirebiliyoruz. Yeniden bir dosya indirmek için beklemek gerekiyor. Bu beklemeyi ortadan kaldırarak sınırsız dosya indirebileceğimiz bir uygulama yada program varmı. Bu işlerden anlayan ve uğraşan bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinirim.

Selamlar,

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ADSL modemi kapatıp açarak ( düğmesinden veya arayüzünden bağlantıyı keserek ) IP numaranızı değiştirerek.... (sabit IP numaranız yoksa)

bu şekilde küçük boyuttaki görüntüleri indirebilirsiniz, ancak büyük boyutlar indiremiyor diye biliyorum,

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bu şekilde küçük boyuttaki görüntüleri indirebilirsiniz, ancak büyük boyutlar indiremiyor diye biliyorum,

Merhaba,

büyük boyut derken neyi kastettiniz? Genelde büyük dosyalar zaten 100 MB lik parçalara bölünerek konuluyor. IP değiştirerek arka arkaya beklemeden indirim yapılabiliniyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

tek seferden 500-600 mblik dosyaları ip değiştirerek indiremiyordum, dosyalar 100mblik parçalar halinde ise sorun yok.

500-600 mblik dosyalarda haklı olabilirsiniz, benim karşıma hep parçalara bölünmüş olarak çıktı büyük dosyalar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hocam modemi düğmesinde kapatın 1 dk kadar bekleyin tekrar açın o sıfrlanmış olur böylece devam edebilirsiniz ..

İyi günler..

Eğer modemin arayüzüne bağlanabiliyorsanız ( mesela 192.168.2.1 benim Airties modemin IPsi , Ethernet ile bağlıyım modeme) bağlantı keserek bu işlem en fazla 10 saniye sürüyor. Bende 7 saniye örnek olarak. Acil işi olanlar için...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eğer modemin arayüzüne bağlanabiliyorsanız ( mesela 192.168.2.1 benim Airties modemin IPsi , Ethernet ile bağlıyım modeme) bağlantı keserek bu işlem en fazla 10 saniye sürüyor. Bende 7 saniye örnek olarak. Acil işi olanlar için...

Evet dediğiniz gibi yapılada biliyor Sonuç olarak aynı şey zaten ben biraz daha kolay bir yolu önerdim..

İyi Günler...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Şu ana kadar yazılmadı ama konu gidişatı itibariyle belki yazan olur diye hatırlatmak istedim. Bildiğiniz gibi forumda telif haklarına dikkat ediyoruz ve kanunlara uygun olmayan paylaşım, şifre vs bilgilerini vermiyoruz. Hassasiyetiniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 13 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..