Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Beyler, primorac carbon ile sriverlar arasındaki ilişkiyi irdelemenizi istiyorum. Bir nevi uyum problemi. saygılarla... :fildir:

Gönderim Zamanı:

slm sysyphos,konuyu biraz daha açar mısın?

ilişki demekle neyi kast ediyorsun? :bye:

Gönderim Zamanı:

sriverların bütün tahtalarla uyum içerisinde oldukları söylenir... ben 50000 kişilik bir yerde yetiştiğim için toplama raket bulmam daha doğrusu duymam mümkün olmadı. anlayacağınız bu günlere BTF 1500 Legout'la gelmek zorunda kaldım. Lakin canıma tak etti artık. Hem raket 5 yıllık (yani lastikler olmuş laçka) (çok da oynarım üzerime afiyet), hem de bana yetmiyor. Bazı maçlarda bugün ofans oynayacağım diyorum, bazılarında da defans oynayacağım diyorum. Kişilik bunalımları olsa gerek. İşin ilginç tarafı galibiyet yüzdem epey yüksek. Sonuçta düşündüm, taşındım, fiziğim de uygun olduğu için ofansif bir oyuncu olmaya karar verdim. Hocalarım da bana destek veriyor. Sizce böyle bir raketten böyle bir rakete (tahta: primorac carbon, FH: sriver 1.7, BH: sriver EL) geçmem mi iyi yoksa daha az ofansif değer taşıyan bir tahta mı alayım? saygılarla... :sasi:

veya en zorunu seçerek orta karar bir tahta ile FH çok iyi bir atak lastiği; BH çok iyi bir defans lastiği de olabilir mi? saygılarla...

Gönderim Zamanı:

tahta konusunda btf timo boll ALL+ güzel bi tahta,soft ve kontrollü her türlü tekniğin yapılabileceği bi tahta.

eğer daha hızlı bi ALL+ istiyorsan grubba carbon tavsiye ederim,ama serttir.timo'ya göre daha kontrolsüzdür. :bye:

Gönderim Zamanı:

All+ tahtalar icinde benim tavsiyem Grubba All+. Sahsen denedigim ve cok begendigim kontrollu bir tahta. Sriver lastikler ile iyi kombine ediliyor, sen epeydir oynuyorsun, bence de 1.9mm kalinlik iyidir. Sriver L'yi oneririm...

Tsu'ya Primorac carbon konusunda katiliyorum, cok hizli, alma... Lastik konusunda da Sriver L derim, noktayi koyarim. Koydum. :B:

Gönderim Zamanı:

Cevaplarınız için sağolun. Hep BTF'den bahsediyoruz, peki gerek Donic'te gerekse de Stiga'da yahut Tibar'da all klasmanına yakın raketler var mı, yoksa kardeş sen sen ol BTF'den vazgeçme mi diyorsunuz ki diyeceğinizi sanmıyorum zira hepinizin imzalarında BTF'den başka raketleriniz de var. Bir keresinde Donic'in de bir miktar daha ucuz olduğunu duymuştum. Fikirlerinizi bekliyorum. saygılarla... :(:

Gönderim Zamanı:

Grubba'ya daha hızlı diyoruz da benim burada anlayamadığım bir şey var. Bu raketlerle oynama şansı bulamadığım için mümkün mertebe internet sitelerindeki rakamlara bakmak zorunda kalıyorum. Bunlar ne derece doğru? Amcam Grubba'nun hızına 5.6 veriyor, Timo Ball'a 7.1. Ofansımı da yabana atamıyorum. Rakamlara mı bakayım yoksa hız göstergelerine aldırmayıp sriverlarla işi götüreyim mi? saygılarla...

Gönderim Zamanı:

Grubba'nin bir kac degisik modeli var. All+'nin hizi Timo Boll All+'ya o kadar dusuk olamaz, sen belki variant modeline bakmissindir, bir de All- modeli falan var. Ben kullandim, Grubba All+ o kadar yavas degil.

Grubba All+ tahtanin fiyati 22 Euro, lastikler de 22-23 Euro, totalde 66-68 Euro gibi bir paraya alman gerekir bu kombinasyonu, haberin olsun.

BTF Turkiye'de ucuza satiliyor, ben onerimi o yuzden BTF diye yapiyorum. Ayrica denedigim bir kombinasyon, kullandim zamaninda.

Fiyat ikinci sirada dersen o zaman Tsu'nun onerilerine kulak verebilirsin, ama aradaki fiyat farkina, All+ raketin yuksek kontrolunu dusunursen, cok da degmeyecegini dusunuyorum. Ucuza All+ tahta bulursan baska markanin, alabilirsin, bu hiz seviyesinde Tsunun da dedigi gibi cok fark yok. Ama lastikler icin Sriver L oneririm..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..