Jump to content
Masatenisi.org Forum

Stilime Uygun Ekipman Arıyorum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba!Önce kendimi tanıtıyım.Ben 1,5 senedir masa tenisi oynayan 12 yaşında

olan İlker Kesen'im.Şu anda Timo Boll 1500 rakedinin lastiklerini çıkartıp Palio

çin malı lastik taktım.Ekipmanımın yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Stilimi belirteyim.Stilim spinli atak.Forehand'de hep spin çekerken,backhand'te

spin ve şut atıyorum.Daha çok forehand oynamaya özen gösteriyorum.

Gönderim Zamanı:

valla hazır rakete bende bişeyler takacaktım ama herkes yapma dedi,yeni taktığın lastiklerden bişey anlamazsın dediler,bende şimdi yeni tahta alıcam :isterim:

sende kendine bir allround tahta almanı tavsiye ederim :bye:

Gönderim Zamanı:

Lastik olarak da yeni birşey alıcam.Allround tahta olabilir ama chop yapmıyacağım.

Gönderim Zamanı:

valla sriver fx'in stilime uyduğunu düşünüyorum,rapid,mark v de olabilir.

Gönderim Zamanı:

Oncelikle primorac carbon cok hizli tahta (off+), onu baslangic icin alma bence. Senin kullandigin hazir raketten sonra roket gibi gelir....

Lastiklerden Sriver Fx bence o kadar iyi bir lastik degil, standart Sriver L bence cok daha iyi. Bu tabii benim yorumum, ben ikisini de kullandim, L versiyonu Fx'i cesmeye goturur, su icirmeden getirir. Zaten su an meshur amcalara bak, Sriver serisi kullananlara, Fx kullanan ben pek bilmiyorum, L kullanan dolu ama...

Ayrica Mark V de cok iyi bir lastiktir.

Tahta olarak tavsiyem Grubba All+ (carbon olmayan, sirf tahta All +). Bence Sriver L 1.7mm (veya Mark V benzer kalinlikta) Grubba All+ tahta iyi bir kombinasyon olacaktir, gecisin kolay olur, seni uzmez, kontrolu iyidir, hizi da eski raketinden daha fazla olacak o kesin...

Seciminde kolay gele... :bye:

Gönderim Zamanı:

Valla Arsun hızlı olsa iyi olur.Çünkü rakedimin atmamasından şikayet ediyorum.

Gönderim Zamanı:

Merak etme, sen hareketi duzgun yap, atar o.. Ben o hazir raketle de oynadim, Grubba All+ ile de, cok fark var aralarinda. Keske cevrende birileri olsa da benzer kombinasyonla oynayan, deneyebilsen. Ama dedigim gibi, memnun kalirsin. Koc falan var mi? Yani kendi keyfine mi oynuyorsun, yoksa ciddi mi?

Gönderim Zamanı:

Peki Schlager Carbona Rapid D.TecS, Mark V, Sriver, Sriver Fx veya

Sriver El yapıştırırsak ne olur?Primorac carbonla daha mı iyi olur?

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Alpha iyi olabilirdi ama primoracla oynadım güzel geldi onu aldım ayrıca

şu tek eksiğim backhand spinde süreklilik ve doluya backhan spin(üst

üste 10 tane backhand spin çekerim).

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 76 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..