Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar öncelikle merhaba.raket almayı düşünüyorum bu yakınlarda ama şuan için kombi raket kullanmıycam.hazır raket almak istiyorum.daha önce kullanmıs olanlar yada az çok bilenler varsa bu iki raketin yorumunu yapabilirmi bana.

Gönderim Zamanı:
arkadaşlar öncelikle merhaba.raket almayı düşünüyorum bu yakınlarda ama şuan için kombi raket kullanmıycam.hazır raket almak istiyorum.daha önce kullanmıs olanlar yada az çok bilenler varsa bu iki raketin yorumunu yapabilirmi bana.

Kombi raketi Fiyatı için mi yoksa solüsyon ve lastikle uğraşmamak için mi almak istemiyorsun..

Selamlar,

Gönderim Zamanı:

Öncelikle selamlar.Ben Primorac 7000 yaklaşık 9 ay kadar kullandım.Orta ile vasat arasında bi oyuncuysan oyununu geliştirmene çok yardımcı olacak bir raket ama oyunun orta ile iyi arasına geldiği zaman isteklerini tam anlamıyla karşılamadığını göreceksin o zaman zaten sana oyun tarzına uygun güzel bi combi raket gerekir ;)

Gönderim Zamanı:

bende geçen sene bty 7000 almıştım hatamı anladım istersen en ucuz ve en kötü kombiyi yap yine de 7000 den iyi olacagına inanıyorum

Guest ButterflySport
Gönderim Zamanı:

Öncelikler merhaba,

Arkadaşların dediği gibi 7000 orta ile vasat oyuncu arası düzeyde. Değerlendirme açısından 2000'in lastiği hemen ölüyor kaygan bi yüzeye dönüşüyor ama sapı güzel :) 7000 ise uzun süre yıpranmıyor ve spinleri fena değil hazır raketlere göre.

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Eğer istanbulsaysan merter sportive de stiganın çok güzel hazır raketleri var ama hazır kombi demek daha doğru olur 75-80 liraya gayet güzel bi raket alırsın. Butterfly a hiç bulaçma bence. Hazır raketlerindeki sünger bulaşık süngeri gibi.(1-2 tane hariç)

Gönderim Zamanı:

Sen hazır raket almak istiyorsun ama benim içim bunlara el vermiyor çünkü bu raketler hobi amaçlı saçma raketler sen ona 70-80 ytl vereceğine sitede alım satım bölümüne bu fiyatlara raket alınıktır yaz. Çok daha iyi bi rakete sahip olursun. Bunlar benim fikirlerim hatırlatmak istedim. iyi oyunlar. kolay gelsin.

Gönderim Zamanı:

Senin için biraz araştrıma yaptım. Bu linkteki ve combo raketler menüsündeki gibi birçok raket var ve bunlar çok ucuz hazır raket parasına sen hazır raket istiyosan aynı paraya, daha yüksek kaliteye sahip evine kesilip yapıştırılmış halde geliyo. lastiği forumdada kullananlar var tahtayıda bizzat bu tip lastiklerle ben denedim çok hoş olur sen onlara bi telefon aç onlar sana önerirler veya bize sor ben bildiğimce yardıma hazırım. ;):

http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?Kat...&UrunID=411

Ama tabi önce sen oyun tarzını söyle ben bunları örnek olarak verdim! ;):

Gönderim Zamanı:
......Orta ile vasat arasında bi oyuncuysan .........

Arkadaşlar masatenisi öğrenelim derken türkçemizi unutmayalım. Orta ile vasat aynı manaya gelmekte. -_-

Butterfly'a gelince, sanırım 70ytl civarındaydı.

Onun yerine 80 ytl ye ondan kat be kat güzel ve daha fonksiyonlu,

Friendship lkt whirlwind tahta üstüne 2 tane 729 fx supersoft lastiği çaktınmı,

profesyonel bir raketin olur.

Önerdiğim tahtanın sapında hız ayarı var ve yabancı forumlarda bu ayarın işe yaradığını söylüyorlar.

Fast-Spinden alabilirsin senin için yapıştırıp gönderiyorlar.

www.fast-spin.com

Gönderim Zamanı:
Arkadaşlar masatenisi öğrenelim derken türkçemizi unutmayalım. Orta ile vasat aynı manaya gelmekte. -_-

Butterfly'a gelince, sanırım 70ytl civarındaydı.

Onun yerine 80 ytl ye ondan kat be kat güzel ve daha fonksiyonlu,

Friendship lkt whirlwind tahta üstüne 2 tane 729 fx supersoft lastiği çaktınmı,

profesyonel bir raketin olur.

Önerdiğim tahtanın sapında hız ayarı var ve yabancı forumlarda bu ayarın işe yaradığını söylüyorlar.

Fast-Spinden alabilirsin senin için yapıştırıp gönderiyorlar.

www.fast-spin.com

Arkadaşlar yorum yapmadan önce konuyu açan arkadaşın ne zaman açtığına bir bakın isterseniz 1 aydan daha fazla bir süre önçe yazmış.Bu süre içinde bulmuştur herhalde kendine bir raket. Lütfen yorum tarihlerine bakın forumda yığılma olmasın boş yere..

İyi Günler..

Gönderim Zamanı:

kesinlikle hazır raket alma. o fiata çok daha güzel toplama pro. raket yapabilirsin. 70 ytl ye bile çok güzel raket toplanabiliyor. www.fast-spin.com sitesine ziyaret etmeni tavsiye ederim

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Hazır raketlerle hiç uğraşma.En kötü toplama raketi yapsan bile butterfly 7000 den iyidir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 334 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..