Jump to content
Masatenisi.org Forum

Dandoydaki Fiyatların Ytl Karşılığı

guvenozbayrak

Recommended Posts

Arkadaşlar, dandoydan yaptığım alışverişin kredi kartı ekstreme yansımasına baktım ve bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Dandoydaki fiyatlar avro üzerindendir ve diğer tüm değerler tahminidir. Orada yazan YTL fiyatlarına bakıp yanılmayın. Çünkü kredi kartını kullandığınız bankanın kur oranı üzerinden ödeme yapıyorsunuz. Örneğin, atıyorum, alışverişi yaptınız gün avro bankanızda 2 YTL ise 5 avroluk bir dandoy ürününe orada 8,90 YTL yazsa da siz 10,00 YTL ödüyorsunuz. Bilginize sunulur.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, dandoydan yaptığım alışverişin kredi kartı ekstreme yansımasına baktım ve bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Dandoydaki fiyatlar avro üzerindendir ve diğer tüm değerler tahminidir. Orada yazan YTL fiyatlarına bakıp yanılmayın. Çünkü kredi kartını kullandığınız bankanın kur oranı üzerinden ödeme yapıyorsunuz. Örneğin, atıyorum, alışverişi yaptınız gün avro bankanızda 2 YTL ise 5 avroluk bir dandoy ürününe orada 8,90 YTL yazsa da siz 10,00 YTL ödüyorsunuz. Bilginize sunulur.

Bu sadece Dandoy'a özgü bir durum değil. Hangi yabancı siteden alışveriş yaparsanız yapın bankanızın kendi kafasına göre ayarladığı kura tabisiniz. Dandoy ve birkaç site daha YTL cinsinden fiyatlandırma da yapıyor ama sizin de dediğiniz gibi tahmini.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu sadece Dandoy'a özgü bir durum değil. Hangi yabancı siteden alışveriş yaparsanız yapın bankanızın kendi kafasına göre ayarladığı kura tabisiniz. Dandoy ve birkaç site daha YTL cinsinden fiyatlandırma da yapıyor ama sizin de dediğiniz gibi tahmini.

arkadaslar ne kadar odedıgınızı dandoy un sıtesıne gırdıgınızde para bırımını ytl ye cevırdıgınız zaman gorebılırsınız ..boylece kur hesaplamak zorunda kalmazsınız... iyi gunlerr...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

arkadaşların da dediği gibi dandoy € kurunu eski tarihten hesaplıyor ve güncelleme yapmamış, ytl çevirip alan arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayabilir. en doğru alışveriş için € cinsinden almak gerekiyor, bu da sizin bankanın insafına kalmış, kuru yüksek hesaplarsa ayvayı yediniz :pirpir::sasi:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 271 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..