Jump to content
Masatenisi.org Forum

kol kaslarının gelişmesi masa tenisini nasıl etkiler?  

30 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

İlk bakışta tabiki olumlu etkiler diyesim geliyor.

Ben de sanki olumsuz etkiliyormuş gibi geliyor.

Sizin tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum.

• 2 weeks later...
Guest Alihan ŞENGÜL
Gönderim Zamanı:

bence olumlu etkiler çünkü hem toplara hızlı vurma olasılığı artar hemde vucudu ile rakibi korkutur.bileği bozar tabi ama bence alışılır

Gönderim Zamanı:

Bnece kol değil kanat kasları daha önemli sonuçta masa tenisinde aıl kullanılan onlar.Kol kaslarının hızlı vurmaya etkisi olduğunu sanmıyorum o da vücudun tamamıyla alakalı.

Gönderim Zamanı:

Vuruşları yaparken hız kol kasınlarından ziyade vucut hareketliliği ile verilir. Kollar arnold gibi olsun bel ve bacak esnekliği yoksa anca masabaşında gelen toplar bloklanır :)

Gönderim Zamanı:

bunu benden iyi bilen çıkmaz sanırım ehe kol kası derken benim raket oynadığım el spini ağıranakadar her idamanda çekersen kol kası dediğiniz yani ters bilek inanılmaz gelişiyor..ama eksi yönü vucudunuz da raket oynadığınız ters bilek görünümü diğer kolda olmadığı için özürlü gibi gözüküyor, bende öle malesef.. :(:

Guest Alihan ŞENGÜL
Gönderim Zamanı:

bende masa tenisinin yanında kick boks yapıyorum ama hiç etkilediğini anlamadım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 438 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..